Electrolux - ComfortLift

Predstavljamo vam prvi Comfortlift® pomivalni stroj na svetu

Pomivalni stroj ComfortLift® povsem spremeni vsakodnevno izkušnjo polnjenja in praznjenja vašega stroja. To je prvi pomivalni stroj, ki vam omogoča enostavnejši dostop do vse vaše posode; z novim edinstvenim mehanizmom lahko nežno dvignete spodnjo košaro k sebi do višine pasu. Tako stroj enostavneje napolnite in izpraznite. Košaro nato brez posebnega napora in z nadzorovanim in nežnim gibom vrnete v prvotni položaj, tako da je vaša posoda vedno varna.

Darilo ob nakupu:

Nova Electroluxova spretno zasnovana košarica za kozarce vam pusti proste roke, da uživate v družbi družine in prijateljev, medtem ko vaš pomivalni stroj poskrbi, da se tudi vaši najobčutljivejši kozarci svetijo kot novi. Odlično drži do 8 vinskih kozarcev; je prožna, zaradi česar se prilagaja različnim velikostim in oblikam kozarcev. Ko košarice ne uporabljate, jo lahko enostavno zložite in pospravite.

http://www.electrolux.si/Electrolux/promocije/ComfortLift/ComfortLift/


View as Mreža Seznam

3 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
View as Mreža Seznam

3 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.