Smart TV sprejemnik LG 65QNED913PA

SKU
142-1681592
Special Price € 1.399,98 Redna cena € 2.499,99
-44%
-1100€
Zavarujte svoj nakup s
Smart TV sprejemnik LG 65QNED913PA je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
Strošek dostave: 0 €

Kvantne pike + NanoCell + Mini LED = nepremagljiv LCD TV

LG QNED mini LED predstavlja začetek nove dobe LCD televizorjev. Ta inovativni displej kombinira tehnologijo panela s kvantnimi pikami, NanoCell in mini LED za popolnoma novo izkušnjo gledanja. To je resnično vrhunec LCD TV tehnologije.

Nova doba LCD televizorjev.

LG QNED mini LED dosega nove mejnike LCD televizorjev do sedaj še nevidenih višin. Ima boljšo svetilnost, skoraj popolno črnino in čudovite barve, kar vse kaže na zelo velikem zaslonu. To je velik skok pri razvoju LCD televizorjev.

*Slike so ilustrativne in so namenjene promociji razumevanja funkcije.

Moč mini LED svetlečih diod.

Približno 30.000 mini LED svetlečih diod nudi bolj svetle in ostre slike, medtem ko skoraj 2.500 edinstvenih con zatemnitve nudi natančen nadzor osvetlitve iz ozadja in ekstremno visoko kontrastno razmerje. Rezultat je še bolj podrobna in verna reprodukcija barv v primerjavi s konvencionalnimi LCD-ji.

*Približno 30.000 mini LED diod na LG QNED mini LED televizorju temelji na 219 cm (86'') modelu z ločljivostjo 8K. Število con zatemnitve temelji na 219 cm (86'') modelu z ločljivostjo 8K. Slika je ilustrativna in je namenjena promociji razumevanja funkcije.

Kombinacija tehnologij NanoCell in Quantum Dot.

Quantum Dot NanoCell nudi še bolj osupljivo sliko, zahvaljujoč kombinaciji močnih tehnologij NanoCell in kvantnih pik. Ta edinstvena kombinacija tehnologij prinese boljšo reprodukcijo barv in zato displej z bolj bogatimi in vernimi barvami.

*Odvisno od okolice in inštalacije je kabel lahko viden. Glede na okolico, kjer se izvede inštalacija in od uporabljenega stenskega nosilca, je lahko med zidom in televizorjem nekoliko praznega prostora.

 To je naš doslej najbolj svetel trenutek.

Sedaj boste vse videli še bolj jasno. Izboljšana tehnologija displeja LG QNED mini LED nudi še bolj svetle beline in še bolj temne črnine, kar ima za posledico ekstremno visok kakovost slike. Zahvaljujoč temu boste videli vaše priljubljene vsebine v povsem novi luči na LG QNED mini LED televizorju.

Je kot črna magija.

Približno 2.500 edinstvenih con zatemnitve zagotavlja natančen nadzor osvtelitve iz ozadja in ekstremno visoko kontrastno razmerje. To naredi črnine še globlje in druge barve še bolj živahne, kar ima za posledico sliko z veliko podrobnostmi tudi v najbolj temnih prizorih.

*Statistika con osvtelitve temelji na 219 cm (86'') modelu z ločljivostjo 8K. Konvencionalni modeli so LG UHD TV brez tehnologije NanoCell. Sliki sta ilustrativni in namenjeni promociji razumevanja funkcije.

Občudujte barve v vsej njihovi lepoti.

Izkusite širši barvni spekter  zahvaljujoč absolutnim barvam. Vrhunska reprodukcija barv televizorjev LG QNED mini LED je bila načrtovana tako, da pokrije širše območje barv in nudi bolj živahne barve. Vse vsebine izgledajo natančno tako kot bi morale.

*Slika je ilustrativna in je namenjena razumevanju funkcije.

Pogled, ki vam bo dobesedno vzel sapo.

LG QNED mini LED je zasnovan tako, da okrasi interier vsakega doma. Zahvaljujoč minimalnemu okvirju in tanki, elegantni konstrukciji, primerni za montažo na zid, se bo LG QNED mini LED televizor popolnoma prilegal zidu v katerikoli velikosti. To pomeni, da bodo tudi naši največji televizorji popolnoma ustrezali vašemu domu in vaš interier spremenili v dokončano umetnino.

*Odvisno od lokacije namestitve so lahko vidni kabli. Odvisno od lokacije montaže je lahko manjši razmak med steno in televizorjem.

Kino, ki ga režira QNED. Odločna predstava.

LG QNED mini LED prinaša kinematografsko izkušnjo, ki vam bo vzela sapo. Čudovite črnine in bolj svetel displej tvorijo boljšo sliko v skoraj vsakem pogledu in vam nudijo še bolj potopno izkušnjo. Ta TV vam vsakič dobesedno vzame sapo.

*Za Netflix je potrebna naročnina. Dostopnost tehnologije 4K Ultra HD je odvisna od vašega naročniškega načrta za Netflix, internetnih storitev, zmožnosti naprave in dostopnosti vsebine.

Zabava
Dom vaših priljubljenih kanalov.

Dostopajte do aplikacij Apple TV in Netflix. Izberite najnovejše filme, TV serije, dokumentarne filme in športe v živo ter jih najdite na enem mestu.

*Dostopnost aplikacij in vsebin je odvisna od regije.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Popolnoma nov način, da uživate pri gledanju vašega televizorja.

Dolby Vision IQ na inteligenten način nastavlja parametre slike na osnovi žanra in ambientalne okolice, medtem ko Dolby Atmos nudi večdimenzionalni zvok – močna kombinacija, ki proizvaja kinematografski užitek, ki jemlje sapo.

FILMMAKER MODE™

Uresničitev vizije režiserja.

FILMMAKER MODE™ izključi glajenje gibanja in ohranja izvorno razmerje slike, barve in število sličic na sekundo. S tem se natančno ustvari izvorna vizija režiserja, zato film doživite tako, kot si ga je on zamislil.

HDR 10 Pro

Doživite celoten spekter užitkov.

LG-jeva lastna tehnologija dinamičnega razpona HDR 10 Pro prilagaja svetlost, da se izboljšajo barve, odkrije vsaka drobna podrobnost in vnese življenjska jasnost v vsako sliko – prav tako ojača navadne vsebine HDR. Od sedaj bodo vsi vaši priljubljeni filmi in serije bolj živopisni in živahni od začetka do konca.

Igre v formatu QNED. Veliko različnih elementov.

LG QNED mini LED vključuje številne funkcije, ki razširijo izkušnjo igranja. Absolutne barve in optimizacija za igranje zagotavljajo tekoče in realistično igranje, medtem ko zahvaljujoč boljši svetilnosti in črninam naš mini LED displej zagotavlja popolno točnost prikaza. Izkušnja igranja z neverjetnim nivojem realizma.

Orodje za optimizacijo iger

Doslej nevideni nivoji nadzora.

Vse igre na višjem nivoju. Orodje za optimizacijo iger samodejno prilagaja nastavitve slike, tako da optimizira grafiko in vidnost, zaradi nudenja boljše izkušnje igranja, ne glede na vrsto igre, ki jo igrate.

Partnerstvo s firmo Xbox

Nepremagljiva kombinacija.

Svoboda igranja. LG partnerstvo s firmo Xbox pripravlja za vas igre naslednje generacije. Izkoristite maksimum iz svoje naparve Xbox, zahvaljujoč osupljivi kakovosti slike in izjemno hitrim odzivnim časom.

AMD FreeSync™ Premium

Opremljen za vrhunske performanse.

Igrajte priljubljene igre na višjem nivoju. LG QNED mini LED TV podpira AMD FreeSync™ Premium, tako da lahko nudi spremenljivo hitrost osveževanja med igranjem. S tem se znatno zmanjša rezanje in blokiranje slike in dobite bolj jasno in tekočo igro.

VRR, ALLM, eARC

Igrajte po najvišjih standardih.

Zagotovite si prednost pred nasprotniki. ALLM in eARC ustrezata najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1 in omogočata vsebine s hitrimi gibi v višji ločljivosti s sinhronizirano grafiko, ki deluje brez vsakih težav.

QNED in šport. Televizija v vrhunski formi.

LG QNED mini LED je v najvišji ligi. Zahvaljujoč velikemu zaslonu in kompatibilnosti s prostorskim zvokom s tehnologijo Bluetooth, LG QNED mini LED prinaša popolno atmosfero stadiona neposredno v vaš dom – in vedno imate zagotovljen najboljši sedež doma.

 

Sports Alert (Športni opomnik)

Nikoli ne zamudite tekme vaše ekipe.

Funkcija Sports Alert vas obvešča pred, med in po tekmi. Nikoli vas ne bo skrbelo, da bi zamudili pomembno tekmo vaših priljubljenih ekip, celo če gledate druge vsebine.

*Uporaba je lahko različna, odvisno od države.

Pripravljen za Bluetooth Surround

Jasna prednost na domačem terenu.

Enostavno povežite Bluetooth zvočnike za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija zveni bolj bogato in realno in prinaša atmosfero velikih tekem v vaš dnevni prostor.

*Zvočnike je potrebno kupiti posebej.

Alpha 7 Gen4 AI Procesor 4K

Inteligenca, ki vam vzame sapo.

Osnova vsakega modela LG QNED mini LED je procesor 4K Alpha 7 Gen4 AI, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, tako da je vse, kar gledate, spektakularno.

AI slika

Tako izgleda profesionalna obdelava.

Funkcija AI Picture samodejno prepozna žanr vsebine, ki jo gledate in odstrani šum, tako da optimizira kakovost slike. S tem dobite bolj ostro sliko višjekakovosti za večji užitek, ne glede na to, kaj gledate.

AI zvok

Profesionalno nastavljanje zvoka.

Funkcija AI Sound analizira izvore zvoka in optimizira zvok na osnovi žanra vsebine, ki jo gledate. S tem dobite jasnejši zvok, od bolj poudarjenega govora do naravnih, realnih učinkov.

ThinQ AI

Ali poznate inteligentne tehnologije? Z veseljem vam jih predstavimo.

LG ThinQ je tu, da maksimalno izboljša vašo izkušnjo gledanja televizije. Izberite svojega priljubljenega glasovnega pomočnika in upravljajte s televizorjem z lastnim glasom s pomočjo popolnoma novega začetnega zaslona, da si zagotovite večje udobje in nadzor.

   

Novi začetni zaslon

Dobrodošli pri svojem novem začetnem zaslonu.

Na novo dizajniran začetni zaslon prikazuje personalizirane predloge vsebin, omogoča vam lažje dostopanje do priljubljenih strani in upravljanje s povezanimi napravami na enem mestu.

Novi Magic Remote daljinec

Je bolj kot čarobna paličica.

Redizajniran Magic Remote daljinec ima ergonomski dizajn, ki ga je lahko držati, sistem usmerjanja in premikanja pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca (AI) omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko vam tipkovne bližnjice za glavne dobavitelje vsebin omogočajo, da hitro pridete do svojih priljubljenih. Ob vsem tem imate sedaj tudi Magic Tap, pametni novi trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.

Glasovni ukazi

Vaš glavni izvor praktičnosti.

LG ThinQ vam omogoča, da enostavno upravljate svoj ekosistem naprav IoT v domu s pomočjo prepoznave govora.

*Razpoložljivost glasovnih ukazov je lahko različna, odvisno od izdelkov in držav.

More Information
Tip LCD TV
Znamka LG
Barva Črna
Diagonala zaslona 164 cm (65'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona MiniLED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 100 Hz
Indeks kakovosti slike 200 Hz
Pametna televizija SMART Smart TV
Spletni brskalnik Da
Operacijski sistem WebOS
Procesor Alpha 7 Gen4 AI 4K Procesor
TV tuner 1 x DVB-T2/C/S2
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst, Bluetooth povezava
Spletne povezave Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 3 x USB, 3,5mm izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža, RJ45
Izhodna moč zvoka (RMS) 40 W
Avdio lastnosti Dolby Atmos, Stereo, Surround
Širina 1444 mm
Višina s stojalom 902 mm
Globina s stojalom 336 mm
Teža 26,55 kg
Razmik VESA 400 x 400 mm
Energijski razred F (2021)
Poraba energije SDR 101 kWh/1000h
Poraba energije HDR 168 kWh/1000h
Povprečna letna poraba energije Ni več v uporabi
Garancija 2 leti

Sorodni artikli

Google TV sprejemnik OLED SONY XR65A83K
Google TV sprejemnik OLED SONY XR65A83K
Special Price € 2.349,98 Redna cena € 3.199,99
-26%
-850€
Smart TV sprejemnik LG 75QNED813QA
Smart TV sprejemnik LG 75QNED813QA
Special Price € 1.499,98 Redna cena € 2.299,99
-34%
-800€
Google TV sprejemnik SONY XR75X90K
Google TV sprejemnik SONY XR75X90K
Special Price € 2.549,98 Redna cena € 2.699,99
-5%
-150€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.