Smart TV sprejemnik OLED PANASONIC TX-65LZ2000E

SKU
142-1696336
2.699,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Preobrazba domačega kina z vrhunsko kakovostjo slike in zvoka

Domačo zabavo lahko popolnoma preobrazite z našim televizorjem serije LZ2000. Zatopite se v filme, najboljše televizijske nadaljevanke, šport in igre z novo generacijo naše tehnologije zaslonov, ki prikazuje povsem naravno sliko z večjo svetlostjo, ima nov sklop zvočnikov in omogoča igranje iger prek povezave HDMI 2.1.

Oglejte si vse. Občutite vse.

Prav tu. In zdaj. Vsakdanje postane filmsko. To je veliko več kot le ogled oddaje. Pustite se očarati. Pri snovanju naših televizorjev 4K OLED so sodelovali filmski ustvarjalci, zato vas bodo osupnili s kakovostjo slike. S prostorskim zvokom, ki ga boste začutili z vsem telesom, se boste preselili v središče filmskega prizora. Vse naše tehnologije so narejene tako, da vas ganejo in navdihujejo – in vsakdanjik spremenijo v kinematografsko izkušnjo.
 

Najnovejša generacija barvne natančnosti in vrhunske ravni svetlosti.

Master OLED Pro in procesor HCX Pro AI – naš zaslon Master OLED PRO pripada najnovejši generaciji na Japonskem izdelanih zaslonov z večjo svetlostjo, ki zagotavljajo vrhunski dinamični kontrast in izjemen užitek ob gledanju vsebin. Poleg tega naš procesor HCX Pro AI nemudoma analizira sliko in zagotavlja vrhunsko natančnost barv in kontrasta ter čistost slike.

Zvok, ki vas prevzame in postavi v središče dogajanja.

360° Soundscape Pro – naš edinstveni vgrajeni zvočni sistem 360゚Soundscape Pro vas s fotelja preseli v osrčje dogajanja. Vgrajene navzgor in vstran usmerjene zvočnike je nastavila družba Technics in uporabljajo tehnologijo Dolby Atmos®, ki vas preseli v film.

Večsistemski zvočnik

Naš novi sistem vrstnih zvočnikov predvaja natančen zvok in uporabnikom omogoča uporabo edinstvene funkcije usmerjanja zvoka v snop. Te majhne zvočnike lahko uporabite za zelo podrobno nastavitev zvoka in ustvarjanje območij z različno glasnostjo. Uporabnikom to zagotavlja natančnejšo nastavitev kakovostnega zvoka, hkrati pa je zvok manj moteč za druge navzoče.

Pameten način predvajanja kakovostne slike in zvoka.

Auto AI – umetna inteligenca analizira vhodni signal in nemudoma prilagodi nastavitev slike in zvoka. Funkcija Auto AI pozna najboljše nastavitve za šport, koncerte, filmske prizore in drugo ter vam jih samodejno nastavi. Vi se le udobno namestite in uživajte v predstavi.

Optimalne barve in svetlost v vseh pogojih

Več oblik HDR – naši vrhunski televizorji podpirajo več oblik visokega dinamičnega razpona (HDR), kar zagotavlja najboljšo kakovost slike ne glede na izbrani vir. Svetloba in barva se optimizirata za vsak prizor posebej in prilagojeno vsaki posamezni obliki – Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novi HDR10+ Adaptive.

Popolna slika pri vseh svetlobnih pogojih

Popolna slika pri vsaki osvetlitvi

Funkcija Dolby Vision® IQ optimizira delovanje televizorja, da bo prikaz slike v vašem domačem okolju vedno popoln. Ne glede na to, ali je vaša dnevna soba popolnoma v temi ali okopana v soncu, fumnkcija Dolby Vision IQ prikaz dinamično prilagaja osvetlitvi in zagotavlja kar najboljšo gledalsko izkušnjo.

Domači kino, s sliko, kot si jo je zamislil režiser, pri vsaki osvetlitvi prostora

Način za filmske ustvarjalce s pametnim zaznavanjem – ugledni proizvajalci elektronike in vodilni filmski režiserji so skupaj ustvarili način za filmske ustvarjalce. Z enim samim gumbom nastavitve barvno paleto filma, kontrast, razmerje stranic slike in gostoto zapisa, kot jih je predvidel režiser. Slika se samodejno prilagaja tudi spremembam osvetlitve prostora.

 

Igričarski užitki na velikem zaslonu 4K OLED

Igranje iger z neverjetno ločljivostjo, hitrostjo prikaza sličic in prikazom gibanja

Game Mode Extreme – optimalni način za igranje iger zagotavlja, da so naši televizorji 4K OLED vedno pripravljeni na akcijo. Naš procesor HCX Pro AI skoraj prepolovi zakasnitev vhodnega signala.* Hkrati pa HDMI 2.1 podpira visoko hitrost prikaza sličic (HFR) in prilagodljivo hitrost osveževanja (VRR) za kar najbolj realističen prikaz, ki je značilen za sodobne igričarske naprave.

*V primerjavi z modeli OLED v letu 2020.

Preprost in hiter dostop do nastavitev igre

Nadzorna plošča za igre – izkoristite preprostejše in bolj intuitivne nastavitve iger igralne naprave, ki jo prek vmesnika HDMI priključite na televizor. Naša nova nadzorna plošča za igre prikazuje podrobne informacije, povezane z igrami, in omogoča preprosto preverjanje nastavitev. Da bo vaša igralna izkušnja še boljša, lahko do nastavitev dostopate z enim samim dejanjem, če to dejanje dodelite gumbu My APP.

Pomočniki za glasovno upravljanje

 

 

Upravljajte televizor s svojim glasom

Glasovno vklopite televizor Panasonic, prilagodite glasnost in več z napravo z nameščenim pomočnikom Google Assistant, kot je pametni zvočnik, mobilni telefon ali tablični računalnik. Le izgovorite »V redu Google«, da začnete.

 

Samo vprašajte Alexo.

Če uporabljate napravo Amazon Alexa, lahko z govornimi ukazi preklapljate med programi, uravnavate glasnost in izklopite napravo. To je zelo priročno, če imate polne roke.

More Information
Tip OLED TV
Znamka Panasonic
Barva Črna
Diagonala zaslona 164 cm (65'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona OLED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 100 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Smart TV
Spletni brskalnik Da
Operacijski sistem my Home Screen 7.0
Procesor HCX Pro AI
TV tuner 2x DVB-C/T2/S2
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst, Bluetooth povezava
Spletne povezave Wi-Fi , Ethernet (LAN)
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 3,5mm izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža, RJ45
Izhodna moč zvoka (RMS) 160 W
Avdio lastnosti Dolby Atmos, Stereo, Surround
Širina 1448 mm
Višina s stojalom 910 mm
Globina s stojalom 350 mm
Teža 29,5 kg
Razmik VESA 300 x 300 mm
Energijski razred G (2021)
Poraba energije SDR 112 kWh/1000h
Poraba energije HDR 169 kWh/1000h
Povprečna letna poraba energije Ni več v uporabi.
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.