Sokovnik GORENJE JC4800VWY

Special Price 129,99 € Redna cena 179,99 €
-27%
-50€
Na zalogi
SKU
142-1233100
Lastnosti
Barva Siva
Znamka Gorenje
Vrsta Sokovnik
Prostornina posode 0,9 l
Število hitrosti 1
Moč 200 W
Posebnosti Tiho delovanje (Silent power), mikro filter, obojestransko vrtenje
Širina 15 cm
Višina 45,5 cm
Globina 18 cm
Teža 4,2 kg
Garancija 2 leti
Dodajte Super Jamstvo
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Centralno Skladišče 2Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €
Sokovnik GORENJE JC4800VWY je na voljo za nakup v korakih po 1

Sokovnik GORENJE JC4800VWY

Počasno sočenje 70 obratov/minuto

Tehnologija počasnega sočenja se od klasične centrifugalne razlikuje v hitrosti in načinu pridobivanja soka iz celic sadja in zelenjave. Klasični sokovniki vrtijo rezilo z veliko hitrostjo (1500 – 2500 obratov na minuto) in razrežejo celične stene ter tako iz njih pridobijo sok. Vertikalno gibanje polža v sokovniku s počasnim vrtenjem (70 obratov na minuto) sadje in zelenjavo stisne, pridobljeni sok in preostalo pulpo pa loči v dva dela. V sok tako preide manj zračnih mehurčkov, svilnatost soka je večja, sok se izloči pri nižji temperaturi, kar ohrani več encimov v njem.

Regulator količine gošče
Gošči, ki nastane ob sočenju je namenjena ločena posoda. Količino gošče pa lahko določite sami, s premikom ročice na sprednjem delu sokovnika. Uživajte v svilnatem soku ali ga dopolnite z delci sadja in zelenjave. Nikakor pa ne zavrzite gošče brez poskusa uporabe v drugih jedeh kot so juhe, omake, peciva …

Tiho delovanje
Počasno sočenje pomeni tudi tiho delovanje. Brez visokih hitrosti, ki povzročajo več hrupa. Tudi sama zasnova aparata, z dolgim vratom za vnos sestavin pripomore k večji protihrupni odpornosti.

Cedilo s fino mrežico
Vse sestavine, ki jih sočimo se filtrirajo s pomočjo cedila s fino mrežico, ki prepušča minimalno količino pulpe, ohranja pa vse hranilne snovi v soku. Cedilo je moč preprosto oprati pod tekočo vodo in ga očistiti s pomočjo priložene krtačke.

Par 0,6 L posod
Sokovnik je opremljen z dvema 0,6 litrskima posodama za sok in goščo. Posodi sta izdelani iz trpežne plastike, ki ne vsebuje bisfenola A (BPA free). Primerni sta za ročno in strojno pranje.

Zaščita proti kapljanju
Posoda za sok je že polna, v sokovniku pa je še dovolj sadja in zelenjave. Kaj storiti? Ni vam potrebno ugasniti sokovnika, zgolj potisniti zapiralo v odprtino iz katere prihaja sok. Le-ta se bo še vedno izločal v notranji posodi, medtem ko boste vi napolnili kozarce najbolj neučakanim degustatorjem.

Preprosto čiščenje
Zmogljiv aparat zahteva tudi dolgotrajno čiščenje? Ni nujno. Po končani uporabi v odprtino za sestavine počasi vlijte 1L mlačne vode, medtem ko aparat deluje. Voda bo na poti v posodo za sok dodobra očistila ostanke sadja in zelenjave. Filter po uporabi dodatno sperete in očistite s priloženo krtačko.

Varnostno stikalo
Varnost zagotovljena! Sokovnik bo deloval le v primeru, da so vsi sestavni deli pravilno nameščeni. Varnostno stikalo omogoča varno uporabo, brez strahu, da bi se vklopil motor med polnjenjem, sestavljanjem ali čiščenjem aparata.

Tehnične značilnosti:

Prostornina posode za sok: 0,6 l

Prostornina posode za goščo: 0,6 l

Material aparata: Plastika + kovina

Moč motorja (max): 200 W

Dolžina priključnega kabla: 1 m

Mere (Š×V×G): 15 × 45,5 × 18 cm

Neto masa: 4,2 kg

Sorodni artikli

Sokovnik Bosch MES4000
Sokovnik Bosch MES4000
Special Price 199,99 € Redna cena 252,99 €
-20%
-53€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.