Sonic Frontiers (Xbox Series X & Xbox One)

SKU
142-1700696
59,99 €
Sonic Frontiers (Xbox Series X & Xbox One) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 3,90 €

Doživite Sonica kot še nikdar doslej!

V najnovejši hitri pustolovščini ježa Sonica se spopadajo svetovi! V iskanju pogrešanih smaragdov kaosa Sonic obtiči na starodavnem otoku, kjer živijo nenavadna bitja. Med raziskovanjem osupljivega sveta, polnega akcije, pustolovščin in skrivnosti, se spopadite s hordami mogočnih sovražnikov. Pospešite do novih višin in izkusite vznemirjenje zaradi visoke hitrosti in svobode platformiranja v odprtem območju, ko boste dirkali po petih ogromnih otokih Starfall. Skočite v pustolovščino, izkoristite moč starodavnih in se borite, da bi ustavili te nove skrivnostne sovražnike. Dobrodošli v evoluciji iger Sonic!
 
Značilnosti:
 
izkusite povsem novo platformno igro v odprtem območju
Dirkajte po petih ogromnih otokih nad svetom, ki prekipevajo od gostih gozdov, prelivajočih se slapov in žgočih puščavskih pokrajin, od katerih ima vsak svoje edinstvene akcijske platformne izzive in skrite skrivnosti, ki jih je treba odkriti.
 
Neprimerljivo hitra svoboda
Podajte se na pustolovščino po otokih Starfall in si oglejte, kaj lahko vsak od njih ponudi, s hitrostjo, ki jo zmore le Sonic. Po lastni presoji si utirajte pot in odkrivajte stranske naloge, rešujte uganke, se vzpenjate po ogromnih strukturah, lovite ribe in na poti srečate prijazen obraz ali dva...
 
Izzivi v kibernetskem prostoru
Odkrijte portale, razpršene po otoku, in se podajte v ravni Cyber Space skozi portale, razpršene po otokih, kjer vas čakajo značilne 3D ploščadi s hitrostjo Sonica, polne izzivov, ki bodo preizkusili vaše sposobnosti.
 
Boj s kibernetsko močjo
Otoki Starfall so dom nenavadnih bitij, s katerimi se Sonic še ni srečal. Uporabite povsem nov bojni sistem in nadgradnje drevesa spretnosti za strateško bojevanje ter kombinirajte poteze, kot so izmikanje, uskoki, protinapadi, komba, in novo sposobnost Cyloop, da se spopadete s skrivnostnimi sovražniki in kolosalnimi titani.
 
Nova pustolovščina, polna skrivnosti in spletk
Postanite Sonic in odpotujte, da bi razkrili skrivnosti ostankov starodavne civilizacije, ki jo pestijo robotske horde. Z zgolj peščico vprašanj in breztelesnim glasom, ki vas vodi, se odpravite rešit svoje prijatelje in skrivnostne prebivalce otokov Starfall pred kolosalno, mehanizirano grožnjo.
More Information
Platforma Xbox One & Xbox Series X
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.