Garderobne omare

Garderobne omare so izjemno pomemben kos pohištva, ki vam mora ponuditi dovolj prostora za vsa oblačila in dobre možnosti organizacije. Stilsko in dimenzijsko pa morajo dopolniti preostale kose pohištva v vaši spalnici.

 

View as Mreža Seznam

6 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
Filtriraj produkte
 1. Garderobna omara NAVARA OG
  Garderobna omara NAVARA OG
  Special Price € 488,99 Redna cena € 739,00
  -33%
  -250€
 2. Garderobna omara NAVARA -Artisan hrast/ogledalo
  Garderobna omara NAVARA
  Special Price € 698,99 Redna cena € 1.009,00
  -30%
  -310€
 3. Garderobna omara SYNCROS 4
  Garderobna omara SYNCROS 4
  Special Price € 1.689,00 Redna cena € 1.997,00
  -15%
  -308€
 4. Garderobna omara SANTA
  Garderobna omara SANTA
  Special Price € 669,00 Redna cena € 796,00
  -15%
  -127€
 5. Garderobna omara JOYCE 2V3P
  Garderobna omara JOYCE 2V3P
  Special Price € 669,00 Redna cena € 788,00
  -15%
  -119€
 6. Garderobna omara JOYCE 3V3P
  Garderobna omara JOYCE 3V3P
  Special Price € 899,00 Redna cena € 1.071,00
  -16%
  -172€
View as Mreža Seznam

6 artiklov

artiklov na stran
Padajoče

Izbira garderobne omare za vašo slanico ali garderobno sobo ni enostavna naloga. Upoštevati morate različne dejavnike in izbrati model, ki vam bo tudi vizualno privlačen. Upoštevati morate:

 • Dimenzijske zmogljivosti prostora je eden najpomembnejših kriterijev, ki jih morate upoštevati pri izbiri prave omare. Zelo pomembno je, da pred ogledom modelov, ki so vam na voljo natančno premerite vse dele prostora.
 • Način organizacije je prav tako pomemben kriterij, ki mora sovpadati z vašimi potrebami. Dobro preglejte kako je vaša trenutna omara organizirana. Zapišite si kaj bi si želeli od nove omare in kaj želite ohraniti iz vidika organizacije iz stare. Tako bo nastal dober seznam kriterijev za izbiro.
 • Prilagodljivost je lahko prav tako dobrodošla, kadar veste, da se bodo vaše potrebe skozi čas spreminjale. Prilagodljivost je lahko priročna tudi za vse, ki ste v prostorski stiski in boste lahko tako prilagodili prostor sezonskim oblačilom.
 • Vrata in predali lahko konkretneje posegajo v prostor, kjer bo garderobna omara postavljena, zato premislite ali vam prostor dopušča klasična krilna vrata in predale, ali so bolj primerna drsna vrata in police.
 • Materiali in izgled so zadnji kriterij, ki pa ni zanemarljiv. Verjetno sicer manj pomemben od ostalih, a kljub vsemu je potrebno poskrbeti, da bo izbrana garderobna omara pristajala ostalim kosom pohištva in vam bo všeč.

V napi ponudbi imamo bogat nabor garderobnih omar za najrazličnejše potrebe. Od manjših za mladinske sobe in manjše spalnice do večjih kompletov z naprednimi rešitvami organizacije. V naši ponudbi boste našli tudi kotne garderobne omare.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.