Električna

Ergonomsko oblikovano električno letveno dno je osnova za zdrav in udoben spanec. Daljinsko upravljanje vam nudi možnost, da si ustvarite spalno podlago po vaši meri. Električno letveno dno namreč lahko dvigate in spuščate v predelu glave ter nog. To med spanjem prinese še dodatno udobje in enakomerno razporeditev teže po celotni površini ležišča. Prav tako je dokazano, da uporaba električnega letvenega dna lahko izboljša krvni obtok ter pomaga pri težavah z dihanjem, prebavo in refluksom. Z nastavitvijo višine v predelu glave in nog boste poskrbeli tudi za ustrezno razbremenitev spodnjega dela hrbta in vam ustrezno lego hrbtenice.
Postelja z električnim dnom je tudi odlično mesto za počitek, saj si lahko z enim samim pritiskom na gumb nastavite optimalno višino za branje, gledanje televizije ali zgolj sproščanje.
Uporaba električnega dna za posteljo poleg vsega naštetega poveča tudi življenjsko dobo vzmetnice, kar pomeni, da z enim nakupom večkrat privarčujete. V naši raznovrstni ponudbi visokokakovostnih eketričnih in nastavljivih letvic za postelje poiščite tistega, ki bo ustrezalo vašim potrebam in dimenzijam vašega ležišča.

V tej kategoriji trenutno ni artiklov.
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.