Zdaj na voljo!

Tu je novi HP Spectre! Spoznajte njegovo dovršeno obliko s prefinjeni detajli iz kovine in izjemno moč, ki jo poganja osma generacija Intel® Core™ procesorjev. Doživite odlično Bang & Olufsen zvočno izkušnjo ter osupljivo hitro odzivnost zaslona na dotik.

Dovršeno oblikovanje

Mojstrsko zasnovana oblika aluminijastega ohišja v keramično beli postreže s skritim koaksialnim tečajem in tipkovnico polne velikosti. Zaključki v svetlo zlati poskrbijo za popolno dovršenost. Pred vami je izjemno tanek prenosnik, ki z več kot dvema milijonoma slikovnih točk poskrbi za izkušnjo, ki vam bo odprla oči.

Zaslon od roba do roba

Odkrijte povsem nov videz zaslona s čudovitim in funkcionalnim oblikovanjem. Zaslon FHD1 na dotik je skoraj brez robov, saj ga obdaja izjemno tanek okvir, ki je skoraj neviden. Diagonalo 33,8 cm (13,3 palca) dopolnjuje kakovostno steklo Corning® Gorilla® Glass NBT™, ki je kljubuje različnim načinom uporabe zaslona na dotik in zmanjšuje možnost naključne škode z močnejšo in trpežnejšo zaščito, kot je na voljo pri večini zaslonov.

Povsod & vedno z vami

Teža in lahkotnost prenosnika omogočata, da ga lahko preprosto prenašate naokoli in ga vzamete tudi na pot. Novi HP Spectre vas lahko spremlja vedno in povsod, kar vam zagotavlja odlično storilnost in veliko mero zabave, ko to potrebujete.

Neustavljiva moč

Ta edinstven in eleganten prenosnik ima do 10 ur dolgo življenjsko dobo baterije s funkcijo hitrega polnjenja. Poganja ga štirijedrni Intel® Core™ procesor osme generacije, ki zagotavlja izjemno zmogljivost in je kos tudi najzahtevnejšim opravilom. 360 GB SSD temelji na PCIe® in je do 17-krat hitrejši od tradicionalnega trdega diska prenosnega računalnika.

Zvočna izkušnja Bang & Olufsen

V novi HP Spectre vgrajena zvočnika sta nastala v sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki za avdio tehnologijo iz podjetja Bang & Olufsen. Prebudite svoje čute s popolnim zvokom, ki ga lahko občutite!

Pametne povezave

Novi HP Spectre vam z najnovejšim vmesnikom WLAN 802.11 a/c (2 x 2) in funkcijo Bluetooth® 4.2 omogoča vedno dobro povezavo z omrežjem Wi-Fi in pripomočki Bluetooth®. Prav tako pa HP Spectre nudi podporo MU-MIMO, ki v kombinaciji z usmerjevalnikom MU-MIMO poveča omrežni promet in zagotavlja nemoteno spletno izkušnjo. Tu pa je še vrhunski priključek USB-C™ Thunderbolt™, preko katerega lahko polnite napravo, priključite zunanji zaslon ali prenašate podatke s hitrostjo 40 GB/s.

Osvetljena tipkovnica

S tipkovnico polne velikosti z osvetlitvijo od zadaj od roba do roba lahko delo opravljate tudi v zatemnjenih prostorih ali ponoči.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.