Spiralni rezalnik KITCHENAID 5KSM1APC

SKU
142-1459440
159,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Ni na zalogi

Spiralni rezalnik KITCHENAID 5KSM1APC

  • Rezilo za lupljenje
  • Rezilo za fino in srednje debelo rezanje trakov
  • Rezilo za rezanje spiralnih trakov z 12 ali 23 mm pripomočkom za odstranjevanje sredice

KitchenAidov spiralizator omogoča enostavno ustvarjalnost in zabavno, hranljivo domačo hrano. S tem vsestranskim dodatkom za stoječi mešalnik lahko spiralizirate, olupite, izluščite sredico in narežete trakove. Naredite spirale iz svojega najljubšega sadja in zelenjave, kot so bučke, pesa, kumare, hruške, zelje in korenje. Izberite fino spiralizirajoče rezilo za tanke 4 mm trakove, ki so podobni špagetom, in srednje spiralizirajoče rezilo za 6 mm trakove.Ti trakovi niso le odličen način uživanja v surovi hrani in solatah, temveč jih lahko dodajamo tudi juham in enolončnicam, jih pečemo na žaru, pečemo v ponvi, prepražimo in celo uporabimo kot dodatke za pico.

Preizkusite svoje ideje. Prihranite svoj čas in trud z rezanjem, luščenjem sredice in lupljenjem z različnimi rezili spiralizatorskega sklopa. Narežite jabolka za pite, olupite sladki krompir ali ustvarite veggie čips.

Ta opcijski dodatek iz nerjavnega jekla se pritrdi na večnamensko pritrdišče vašega stoječega mešalnika KitchenAid (naprodaj posebej). Ko končate, se vsi deli zapakirajo v lično torbico za shranjevanje.

More Information
Barva Siva
Znamka KitchenAid
Vrsta dodatka Nastavek
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.