Športna kamera GOPRO HERO SESSION

169,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1343161
Lastnosti
Znamka GoPro
Barva Črna
Ločljivost 1440p pri 30fps
Resolucija fotografij 8 MP
Povezava WiFi, Bluetooth
Vodotesno Da
Diagonala zaslona Brez zaslona
Teža 74g
Garancija 2 leti

Končno v ponudbi trenutno najmanjša in najlažja GOPRO kamera, s trpežnim vodoodpornim ohišjem, enostavna za upravljanje samo z enim gumbom. Želite izvedeti več?

Kamera GOPRO HERO 4 SESSION je za 50% manjša in za 40% lažja od ostalih HERO 4 kamer. Zaradi enostavne prenosljivosti in vsestranskega dizajna je njen dom povsod – od snežnih strmin in morskih globin do parka, v katerem se družite s prijatelji.

Poglej si kaj še vse zmore:

  • z robustnim dizajnom tesni do 10m pod gladino.

  • baterijo ima vgrajeno, z napolnjeno boste lahko snemali in slikali do 2 uri – če ti zmanjka baterije jo lahko s priloženim kablom enostavno napolniš prek računalnika, avtopolnilca ali stenskega polnilca.

  • ima dva mikrofona – enega na sprednji strani in enega na zadnji. Prednosti? Ko boste snemali v vetrovnih razmerah ali aktivnosti visoke hitrosti, bo kamera samodejno preklopila na mikrofon, ki je za snemanje najbolj primeren. Rezultat? Zmanjša šum vetra in okrepi zajet zvok, ne glede na to v kakšnih pogojih snemate.

  • upravlja se jo samo z enim gumbom – s klikom prižgete kamero in začnete s snemanjem/slikanjem, z drugim klikom končate snemanje/slikanje in ugasnete napravo. Ja, tako enostavno je.

  • kamera ujame 1080p ultra širok video, z 8MP pa fotografira v intervalu 0,5 sekund – ker je kamera HERO 4 SESSION kompatibilna z ostalimi GOPRO kamerami, ki uporabljajo GOPRO aplikacijo ali pametni upravljalnik, lahko tudi vi uporabite omenjeno in preprosto prilagodite nastavitve, kot so video resolucija, vidno polje, mere okvirja in še in še.

  • SuperView – kamera ponuja ekskluziven video način, ki svet zajame v realnem polju širokokotnega pogleda. Omogoča vam, da zajamete več sebe in svoje okolice.

  • samodejno obrača posnetke – tudi če je kamera obrnjena navzdol, kar se ponavadi zgodi med snemanjem gorskih kaskaderskih vragolij na kolesu, bo kamera samodejno prilagodila oziroma zarotirala sliko v pravo lego, da vam ne bo treba.

  • s profesionalno kakovostnim videom, odlično ločljivostjo in ostro sliko lahko posnamete počasne in super počasne posnetke.

  • samodejno prilagaja svetlobo – tudi v slabih svetlobnih pogojih, bodo vaši posnetki prvovrstni.

  • vgrajena ima Wi-Fi in Bluetooth – s to funkcijo lahko posnetke takoj prenesete in naložite na vaš pametni telefon ali tablico in jih delite na Facebooku, Twitteju in ostalih omrežjih.

 

Zajemite svoje izkušnje na posnetke in jih podoživite znova in znova.  

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Športna kamera GOPRO HERO SESSION
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.