Športna kamera SONY ACTION CAM FDRX1000VR

SKU
142-1240865
€ 549,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Sony FDR-X1000VR

Najnovejša članica Sonyjeve linije aktivnih videokamer FDR-X1000V združuje vse funkcije, ki si jih želijo izkušeni uporabniki. Kakovost slike 4K je enaka kot pri najnovejših hollywoodskih uspešnicah, profesionalni kodek XAVC S omogoča čudovite posnetke pri snemanju v zelo visoki bitni hitrosti, s priročnimi funkcijami, kot je Highlight Movie Maker, pa bodo vaši posnetki nepozabne umetnine. 

Snemanje v formatu 4K/HD XAVC S

Za snemanje videoposnetkov v kakovosti 4K s hitrostjo 100 Mb/s potrebujete pomnilniško kartico SDXC/SDHC (UHS-I U3 ali novejšo), za snemanje v kakovosti 4K 60 Mb/s in HD 50 Mb/s pa potrebujete pomnilniško kartico SDXC/SDHC (razreda 10 ali višjega). Za uporabo pomnilniške kartice SDHC boste morda morali posodobiti vdelano programsko opremo fotoaparata.

 

 

Profesionalni format XAVC S

Format XAVC za široko porabo temelji na profesionalnem formatu XAVC in podpira visoko bitno hitrost za snemanje akcijskih filmov v visoki ločljivosti.

 

 

CMOS-senzor Exmor R™

Vrhunski senzor zajame več slikovnih pik za posnetke z nizko stopnjo šuma v temnih okoljih, ko uporabljate samo naključno svetlobo.

 

Procesor BIONZ X™

Izjemno hitro snemanje s hitrostjo do 100 Mb/s v 4K, 50 Mb/s v Full HD za akcijske prizore in tekoče gibanje. 

 

Izjemno širok 170-stopinjski objektiv ZEISS Tessar®

Panoramski zorni kot 170° je idealen za snemanje obsežne pokrajine in dinamičnih posnetkov iz zraka.

 

SteadyShot za še stabilnejšo sliko

S funkcijo SteadyShot lahko snemate različna dogajanja, od motokrosa do pokrajine iz zraka. Je izjemno učinkovita pri tresljajih z nizko amplitudo, kot na primer pri radijsko vodenih helikopterjih.

 

Zmanjšanje zvoka vetra

Z vgrajenim Sonyjevim stereo mikrofonom in zmanjšanjem zvoka vetra bo zvok na posnetkih jasen in pristen.

 

Daljinski upravljalnik za pogled v živo zagotavlja popoln nadzor

Z modelom RM-LVR2 lahko posnetke takoj predvajate in preverite ter izbrišete nepotrebne posnetke za optimalno zmogljivost snemanja.

Upravljanje več videokamer

Z do petimi videokamerami snemajte zanimive posnetke s perspektive od spodaj ali od zgoraj. Snemanje enostavno upravljajte dodatnim zapestnim daljinskim upravljalnikom za pogled v živo in pametnim telefonom z aplikacijo PlayMemories Mobile™.


 

Trpežen fotoaparat, lahka odločitev

Z videokamero FDR-X1000V lahko snemate povsod. Njena zasnova z odpornostjo na pljuske razreda IPX4 je odporna na meglo in pršenje. Pri zahtevnih pogojih lahko uporabite priloženo vodotesno ohišje, s katerim lahko snemate do globine 10 m, z dodatnimi podvodnimi vratci pa se lahko spustite tudi do neverjetne globine 60 m. Poleg tega je videokamera odporna tudi na vročino, prah in pesek. Torej lahko svojo naslednjo dogodivščino načrtujete popolnoma brez omejitev.


More Information
Znamka Sony
Barva Bela
Ločljivost 1440p pri 30fps
Resolucija fotografij 8,8 MP
Povezava WiFi, NFC, HDMI mini, USB, Mikrofonski vhod
Vodotesno Da do 10m
Diagonala zaslona Ni podatka
Teža 114 g
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.