Športna kamera SONY ACTION CAM HDR-AS200V

SKU
142-1240864
€ 349,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

SONY HDR-AS200V

Ko jezdite valove, se spuščate z gore ali uživate na odprti cesti, lahko z novo aktivno videokamero HDR-AS200V posnamete vsako sekundo dogajanja. V sliki vrhunske kakovosti Full HD lahko vsak neverjetno pristno in vedno znova podoživlja vaše pustolovščine, priročne funkcije, kot je Highlight Movie Maker, pa omogočajo, da so vaši posnetki nepozabne umetnine.
 

CMOS-senzor Exmor R™

Vrhunski senzor zajame več slikovnih pik za posnetke z nizko stopnjo šuma v temnih okoljih, ko uporabljate samo naključno svetlobo.

 

Procesor BIONZ X™

S hitrostjo 50 Mb/s in stabilizatorjem slike SteadyShot™ lahko snemate tekoče posnetke hitrih prizorov.

 

Izjemno širok 170-stopinjski objektiv ZEISS Tessar®

Panoramski zorni kot 170° je idealen za snemanje obsežnih smučišč in dolgih gorskih poti.

Profesionalni format XAVC S

Format XAVC za široko porabo temelji na profesionalnem formatu XAVC in podpira visoko bitno hitrost za snemanje akcijskih filmov v visoki ločljivosti.

 

 

SteadyShot za še stabilnejšo sliko

S funkcijo SteadyShot lahko snemate različna dogajanja, od motokrosa do pokrajine iz zraka. Je izjemno učinkovita pri tresljajih z nizko amplitudo, kot na primer pri radijsko vodenih helikopterjih.

 

Zmanjšanje zvoka vetra

Z vgrajenim Sonyjevim stereo mikrofonom in zmanjšanjem zvoka vetra bo zvok na posnetkih jasen in pristen.

 

Daljinski upravljalnik za pogled v živo zagotavlja popoln nadzor

To je kot, če bi pri roki imeli celotno snemalno ekipo. Z modelom RM-LVR2 lahko posnetke takoj predvajate in preverite ter izbrišete nepotrebne posnetke za optimalno zmogljivost snemanja.

 

Upravljanje več videokamer

Snemajte z različnih kotov. Z do petimi videokamerami snemajte zanimive posnetke s perspektive od spodaj ali od zgoraj. Snemanje upravljajte z zapestnim daljinskim upravljalnikom za pogled v živo in pametnim telefonom z PlayMemories Mobile(TM).

Trpežen fotoaparat, lahka odločitev

Z videokamero HDR-AS200V lahko snemate povsod. Njena vodotesna zasnova razreda IPX4 zagotavlja zaščito v mokrih vremenskih razmerah, kot sta megla in pršenje. Pri zahtevnih pogojih lahko uporabite priloženo vodotesno ohišje, s katerim lahko snemate do globine 5 m, z dodatnimi podvodnimi vratci pa se lahko spustite tudi do neverjetne globine 60 m. Poleg tega je videokamera tudi odporna na vročino, prah in pesek. Torej lahko svojo naslednjo dogodivščino načrtujete popolnoma brez omejitev.


More Information
Znamka Sony
Barva Bela
Ločljivost 1440p pri 30fps
Resolucija fotografij 8,8 MP
Povezava WiFi, NFC, HDMI mini, Mikrofonski vhod
Vodotesno Da do 5m
Diagonala zaslona Ni podatka
Teža 93 g
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.