Športna ura MAGELLAN ECHO

SKU
Športna ura MAGELLAN ECHO

MAGELLAN ECHO, PAMETNE ŠPORTNE URE

Magellan, eden izmed vodilnih proizvajalcev navigacijskih naprav, se z novo napravo Magellan Echo seli tudi na področje športne rekreacije. Magellan Echo tako ni klasična navigacijska naprava z vključeno drago, obenem pa tudi masivno tehnologijo, temveč sprejemnik, ki izkorišča pametni telefon oziroma olajša upravljanje med tekom. Edini očitek pametnim telefonom in njihovim tekaškim aplikacijam gre namreč na račun težavnega ali nemogočega preklapljanja med funkcijami.

Najboljši prijatelj pametnega telefona

Preko tehnologije Bluetooth 4.0 bo Magellan Echo kompatibilen z napravami iPhone 4S in novejšimi ter z android telefoni, ki podpirajo Bluetooth 4.0. Softver ure bo deloval na platformi Wahoo Fitness API, ki je osnova tudi za večino tekaških aplikacij za pametne telefone, vključujoč v Sloveniji najbolj priljubljene Sports Tracker, Endomondo, MapMyRun in še več kot sto drugih.

Bistvo ure je torej, da imamo v vsakem trenutku pred očmi podatke z zaslona telefona, hkrati pa lahko med funkcijami preklapljamo na daljavo. Tako bo mogoče zagnati ali ustaviti štoparico, zaznamovati naslednji krog oziroma interval in upravljati z glasbo s tipkami play/pause/next. Tako bo telefon lahko od začetka do konca vadbe varno pospravljen v žep ali v torbico. Takoj po vadbi pa lahko svojo izkušnjo preko socialnih omrežij že delimo s prijatelji in celim svetom.

Dolga avtonomija baterije

Ob razmeroma nizki ceni bodo njegova glavna odlika predvsem manjše mere, nižja teža in bistveno daljša avtonomija baterije. Ker sprejemnik GPS ni vgrajen v napravo, bo poraba energije seveda bistveno manjša, zato odpade tudi polnjenje preko USB kabla ali domačega omrežja - uro poganja kar navadna ploščata baterija!

Echo ni vsakdanji športna ura, je pametnejša in boljša. Echo vam prenaša podatke iz športnih aplikacij na vašem mobilnem telefonu na zapestje v realnem času, kar vam omogoča da vpogled na čas, razdaljo in tempo že na prvi pogled. V povezavi z vašim mobilnim telefonom postane Echo ura vaš daljinski upravljalniki, ki vam omogoča lažje nadzorovati aplikacije za Fitnes in glasbo na telefonu. Uživajte v vsakdanjih športnih aktivnosti z vašo novo, pametno, športno uro Echo!


Naprava Dimenzije: 46mm x 49mm x 13mm
Teža: 44 g
Batetija: CR2032

Temperatura:-10°C to 60°C
Vodoodpornost: Naprava je vodoodporna, lahko gre tudi pod tuš, ni uporabna pri plavanju
Funkcija ure: Da

Podatki aplikacije v realnem času: Da
Mobilna združljivost za aplikacije: Strava, Wahoo Fitness, iSmoothRun, MapMyRun.
Phone združljivost: Iphone 4s +, Android
128 x 128 pikslov
Velikost zaslona: 2,54cm (1.0') diameter
Tip zaslona: Visoka ločljivost, odlična čitljivost pri vseh vremenskih pogojih
Možnost menjave zaslona: Da
Vmesnik & Komunikacija
Zvočni alarm & obvestila: Da
Brezžična komunikacija: Bluetooth 4.0
Upravljanje Fitnes aplikacije: Da
Upravljanje glasbe: Da
Garancija: 2 leti

More Information
Tip Merilnik aktivnosti
Znamka Magellan
Vrsta zaslona Ni podatka
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje kakovosti spanja, merjenje aktivnih minut, štetje porabe kalorij, merjenje razdalje
Smart funkcije obvestila o e-pošti, obvestila o doseženih ciljih
Tihi alarm Ne
Povezava Bluetooth 4.0
GPS Ne
Vodotesno Da
Baterija CR2032
Vzdržljivost baterije 1 leto
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.