Stenski nosilec VOGEL'S NEXT 7345 (40"-65")

399,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1507060
Lastnosti
Znamka Vogels
Barva Črna
Tip Roka
Velikost zaslona 40" - 65"
Najmanjša velikost zaslon 101,6 cm (40")
Največja velikost zaslona 165 cm (65")
Razmik VESA 600 x 400 mm
Nastavljiv naklon Da
Oddaljenost od stene 7,2 cm
Garancija 1 leto

Edinstven nosilec, ki ga je oblikovalo 45 let izkušenj
Vogel'sov Design Mount je prelomna točka v razvoju stenskih nosilcev, ki prinaša svež izgled na trg. Vsaki podrobnosti smo namenili posebno pozornost in poskušali smo ustvariti stenski nosilec, ki izgleda in se občuti luksuzno. En samo pogled in vedno ga boste prepoznali. En samo dotik in všeč vam bo, kako zlahka se premika.
Vogel'sov Design Mount je prejel tako Red Dot kot iF Product Design nagradi – od dveh najbolj pomembnih svetovnih dizajnerskih forumov.

Eleganca in fleksibilnost v enem samem TV stenskem nosilcu
Vogel'sov Design Mount je načrtovan tako, da traja. Ima čist in drzen izgled s čudovitimi potezami, ki ustvari edinstveno postavitev za TV. Design Mount NEXT 7345 se zlahka zloži ob steno, tako da ostane minimalno prostora med nosilcem in steno. Z lahkoto ga povlečemo od stene, nagne se za 20 stopinj, obrnemo ga lahko za 120 stopinj. Njegov robustni okvir je načrtovan tako, da lahko podpira (tudi ukrivljene) televizorje od 102 cm do 165 cm diagonale zaslona in s težo do 30 kg. Ko smo ustvarili ta nosilec, smo vanj vgradili veliko Vogel'sove dediščine. Vključili smo naš Screen Protection System, ki smo ga izumili pred nekaj leti. Ta ščiti vaš televizor pred tem, da se nebi zaletel v steno.
Osupljiva značilnost tega tega nosilca je, kako z lahkoto se giblje. Samo lahek potisk z vašim prstom ga lahko obrne. To imenujemo Smart Movement Mechanism. Ustvarite si čisti izgled s tem, da vaše kable skrijete z Vogel'sovim patentiranim Cable Inlay System-om. Od naših drugih uspešnih izdelkov smo pobrali najboljše stvari in jih združili v ta nov koncept, ki izgleda in se občuti bolj luksuzno kot karkoli drugega.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.