Stenski nosilec VOGELS WALL 53081 (40"-65")

SKU
142-1093745
199,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Ni na zalogi

Stenski nosilec Vogel's WALL 53081 je TV sprejemnike z diagonalo od 40'' do 65''. Nosilec se lahko obrne do 180 stopinj z naklonom do 20 stopinj. VESA standard do 600x400mm. Nosi naprave težke do 30kg.

S pomočjo nosilca lahko prilagajate položaj TV za najboljši vidni kot. V dodatno pomoč je 3D gibljiva roka, ki je zaradi dvojnega zgloba popolnoma prilagodljiva. Z lahkoto preprečite nadležen odboj sončnih žarkov in uživate v gledanju najljubših programov. Je popoln za domačo in poslovno uporabo, saj zagotavlja perfekten pogled v vseh kotičkov sobe v kateri se nahajate.

Z "easy-click" sistemom nagibanja imate popolno kontrolo nad postavitvijo nosilca. Nadležne kable nosilec diskretno in elegantno skrije ter s tem ohranja minimalističen in eleganten videz. Namestitev je popolnoma preprosta. Vogel's-ovi razvijalci so poskrbeli, da je Vaš TV sprejemnik vedno v popolni horizontali s posebnim sistemom za fino nastavljanje nosilca. Nosilec se praktično zlije s steno, tako blizu se lahko zloži.

More Information
Znamka Vogels
Barva Srebrna
Tip Tilt (nagib)
Velikost zaslona 40" - 65"
Najmanjša velikost zaslon 101,6 cm (40")
Največja velikost zaslona 165 cm (65")
Razmik VESA 600 x 400 mm
Nastavljiv naklon Ne
Oddaljenost od stene 55 - 540 mm
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.