Vrtna stranska mizica NOFI

SKU
142-1653266
259,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Ni na zalogi

Stranska mizica NOFI

Uživajte v lepem vremenu in sprostitvi s kolekcijo vrtnega pohištva NOFI, ki se ponaša z brezčasnim dizajnom priznanega proizvajalca HIGOLD. Vrtno pohištvo NOFI združuje izjemno udobje, izpopolnjeno kakovost in prepoznaven dizajn - to je bivanje na prostem z dodano vrednostjo. Atraktivnost tega vrtnega pohištva zagotovo narekujejo lahkotne linije aluminija in seveda zaradi svojih lastnosti ni dvoma, da bo prava izbira za vašo teraso ali vrt. Izberite vrtno pohištvo kolekcije NOFI in izbrali boste vrtno pohištvo, ki traja! 

Oblikovalec: Higold

Prednosti stranske mizice NOFI:

  • Konstrukcija iz aluminijeve zlitine je lahka vendar močna ter je s kvalitetnim prašnim lakiranjem zaščitena proti rjavenju, je brez šibkih korozijskih točk, se z lahkoto očisti ter ima dolgo življensko dobo saj je odporna na najrazličnejše temperature. Hkrati pa je izdelana po postopkih in z neškodljivimi materiali, ki so prijazni uporabniku in okolju.

  • Tikovina na mizni plošči je vodooporna, odporna na visoke temperature in različne vremenske vplive.

More Information
Barva Svetlo siva
Material Tik in aluminij
Širina 45 cm
Višina 39 cm
Globina 45 cm
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.