Sušilnik las DYSON Supersonic HD07 Iron/Fuchsia

SKU
142-1674512
499,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Sušilnik las DYSON Supersonic HD07 Iron/Fuchsia je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNa zalogi
CeljeNa zalogi
Novo MestoNa zalogi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Sušilnik las DYSON Supersonic HD07 Iron/Fuchsia z novim nastavkom FLYAWAY.

Močan digitalni motor. Izdelan za hitro sušenje.

Hiter, usmerjen in inteligenten sušilnik za lase Dyson SupersonicTM
Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ uporablja hiter in usmerjen tok zraka, je uravnotežen v roki, tišji od drugih sušilnikov in inteligentno uravnava temperaturo, da zaščiti lase pred vplivi visokih temperatur.

Dyson SupersonicTM
Sušilniki za lase so lahko veliki in nerodni, oddajajo vroč zrak, povzročajo poškodbe las in ob vsem tem obstaja nevarnost, da se lasje ujamejo v mrežni filter. Dysonovi inženirji so se odločili, da o sušilnikih za lase ponovno razmislijo...

Lasem pomaga ohraniti naravni sijaj
Nekateri običajni sušilniki za lase dosegajo zelo visoke temperature, zlasti ko so blizu glave. Tako se lahko lasje močno poškodujejo. Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ vključuje pameten nadzor toplote, ki preprečuje, da bi bili lasje izpostavljeni nepotrebno visokim temperaturam. Temperatura se meri 20-krat na sekundo, podatki pa se pošljejo mikroprocesorju, ki inteligentno nadzoruje patentiran dvojni grelni element.

Akustični inženiring
Ker je motor majhen in kompakten, ga je bilo mogoče vstaviti v ročaj in obdati z dušilci zvoka, da bi še bolj zmanjšali hrup. Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ je narejen tako, da je tišji od drugih sušilnikov, ne da bi bila pri tem ogrožena hitrost sušenja.

Motor
Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ poganja patentiran digitalni motor Dyson V9, ki ga je izdelala ekipa več kot 15ih inženirjev. To je najmanjši, najlažji in najbolj napreden motor podjetja Dyson.
Digitalni motor Dyson je osemkrat hitrejši od ostalih motorjev za sušenje las in za polovico njihove teže. Poleg tega je zasnovan tako, da je močan, vendar kompakten, je dovolj majhen, da je lahko nameščen v ročaj in ne v "glavo" sušilnika in in omogoča uravnoteženost naprave. Večina sušilnikov za lase ima motor v "glavi".

Znanost o laseh
Dyson je vložil več kot 50 milijonov funtov v razvoj sušilnikov za lase Dyson Supersonic ™, vključno z najsodobnejšim laboratorijem, ki je posvečen pridobivanju znanja o laseh. Inženirji podjetja Dyson so preučevali lase od korena do konice, da bi ugotovili, kako se odzivajo na stres, kako jih ohraniti zdrave in kako stilizirati.
Testiranje različnih vrst las je trajalo več kot štiri leta. Do danes je bilo pri testiranju uporabljenih 1600 km človeških las.

Hitro in usmerjeno
Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ uporablja Dysonovo patentirano tehnologijo Air Multiplier ™. Ta tehnologija trikrat poveča količino zraka, ki potuje v motor in tako ustvarja hiter in močan curek zraka.
Običajni sušilniki za lase imajo lahko slab pretok zraka, kar pomeni, da so počasni. Drugi imajo močan pretok zraka, vendar ni nujno nadzorovan. Dyson Supersonic ™ ustvarja usmerjen zračni curek pod kotom 20 ° za nadzorovano, natančno sušenje in stilizacijo. Omogoča vam, da lase hkrati sušite in stilizirate.

Nastavitve in nastavki
Sušilnik za lase Dyson Supersonic ™ ima 4 nastavitve temperature, tri nastavitve pretoka zraka in izpuh hladnega zraka. Inženirji podjetja Dyson so izdelali tri natančne magnetne nastavke za dodaten nadzor pretoka zraka in doseganje različnih stilov pričesk.
Nastavki ostanejo hladni na dotik. S tehnologijo »Heat Shield« (toplotni ščit) se vroč zrak zadržuje v »sendviču« hladnega zraka, tako da površina nastavkov ostane hladna.
Ker so nastavki magnetni, jih je povsem enostavno namestiti in odstraniti.
Obstaja več nastavitev, vključno s pihanjem hladnega zraka za fiksiranje pričeske.

 


Inteligentni nadzor toplote za zaščito naravnega leska.

Za razliko od drugih, sušilnik za lase Dyson Supersonic™ meri toploto zraka 20-krat na sekundo in regulira toploto. Tako preprečuje poškodbe las zaradi visokih temperatur in ohranja njihov naraven lesk.


Hitro sušenje. Nadzorovano stiliziranje.

Zmogljivi Dysonov digitalni motor V9 s tehnologijo Air Multiplier™ ustvarja višjo hitrost dotoka nadzorovanega zraka, za hitro sušenje in natančno stiliziranje.


Lahek za v roko.

Medtem, ko imajo drugi sušilniki težo na vrhu, je sušilnik za lase Dyson Supersonic™ izdelan z motorjem v ročaju, kar premakne težišče tako, da je občutek v roki stabilen in udoben.


Priloženi magnetni nastavki za stiliziranje.

Koncentrator Dyson za stiliziranje: Zrak potuje natančno tja, kamor želite.
Koncentrator Dyson za stiliziranje ustvarja visoko hitrost dotoka zraka, kar je idealno za stiliziranje. In ker je zrak usmerjen, lahko stilizirate posamezna področja, ne da bi motili druga.

Dyson šoba za glajenje: sušite in stilizirajte hkrati.
Dyson šoba za glajenje: šobe nežno sušijo lase z enakomernim, širokim dotokom zraka. To pomaga pri ustvarjanju gladkih, naravnih frizur.

Razpršilnik Dyson: Naravno sušenje, pospešeno
Razpršilnik Dyson je izdelan za enakomerno razpršitev zraka okoli vsakega od obročkov. Posnema naravno sušenje, kar pripomore k lažjemu oblikovanju frizure.

Gladko izpihovanje - nastavek Flyaway
Nežen zračni nastavek, ki se uporablja za zniževanje temperature sušenja in razpršitev velikih površin pretoka zraka.
Zgladi in doda volumen dolgim, ravnim lasem.
More Information
Barva Siva
Znamka Dyson
Število hitrosti 3
Turbo funkcija Ne
Razpoložljive temperature 4
Možnost uporabe hladnega zraka Da
Ionizator Ne
Moč 1600 W
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.