Sušilna omara SAMSUNG DF60A8500CG/E2

SKU
142-1679690
1.399,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Sušilna omara SAMSUNG DF60A8500CG/E2 je na voljo za nakup v korakih po 1
Predviden rok dobave:Preverite zalogo
LjubljanaPo naročilu
KoperPo naročilu
CeljePo naročilu
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Centralno Skladišče 1Po naročilu
Centralno Skladišče 2Po naročilu
Strošek dostave: 6,99 €

Sušilna omara SAMSUNG DF60A8500CG/E2

45,72 cm (18") DF8000NM sušilni stroj z JetSteam in upravljanjem z umetno inteligenco

 

Osvežite in razkužite

JetSteam

Razkužite in osvežite svoja oblačila. Funkcija razkuževanja uporablja JetSteam, ki odstrani 99,9 % bakterij in virusov ter uniči 100 % pršic hišnega prahu.* Preprečevanje gubanja uporablja JetSteam in JetAir, da oblačila niso zmečkana. JetSteam pa odstrani tudi škodljive snovi in pline, ki povzročajo neprijeten vonj.**

Para se odvaja od spodaj navzgor, para pa odstranjuje pršice, bakterije in viruse hišnega prahu iz oblačil.

* Na podlagi testiranja v podjetju Intertek. 1) Odstrani 99,9 % virusov, tudi gripo B, norovirus, rinovirus, hepatitis A, rotavirus in enterovirus. 2) Odstrani 99,9 % bakterij, kot so Staphylococcus aureus, E. coli, MRSA, Streptococcus pneumoniae, Legionella pneumophilia, Pseudomonas aeruginosa, klebsiella pneumoniae, Corynebacterium diphtheriae in Enterococcus faecalis. 3) Uniči 100 % pršic hišnega prahu. * Na podlagi testiranja Univerze v Koreji, Fakultete za farmacijo. Odstrani 99,9 % virusov, tudi gripo B, koronavirus, adenovirus in herpes. ** Odstrani 99 % plinov, ki povzročajo neprijetne vonjave (izovalerična kislina: znoj, 4-etenil-piridin: tobak, valeraldehid: praženo meso in tetrakloretilen: kemično čiščenje), na podlagi testiranja v podjetju Intertek z uporabo normalnega programa. 4) 99 % škodljivih snovi (perkloroetilen) na podlagi testiranja v podjetju Intertek z uporabo normalnega programa.

 

Pametna nega oblačil

Upravljanje z umetno inteligenco

Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. AI Pattern personalizira ukaze in si zapomni vaše navade* ter prikaže najpogostejše programe in nastavitve. Auto Cycle Link** pa priporoča najprimernejši program sušenja po koncu pranja perila.

* Shrani uporabniške podatke, prednostne nastavitve in vzorce uporabe ter predlaga najuporabnejše možnosti. ** Auto Cycle Link povezava je na voljo, ko sta AirDresser in pralni stroj povezana prek Wi-Fi-povezave in registrirana v SmartThings aplikacijo. Ves čas potrebujete Wi-Fi-povezavo, kar lahko poveča porabo energije. Ni na voljo pri nekaterih modelih in v določenih regijah.

 

Edinstvena eleganca

BESPOKE

Za eleganten dom s stilom. Prilagodljiva oblika s ponudbo 6 barv in 3 materialov pomeni, da si lahko izberete zaključek, ki bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu in okusu.* Vključuje tudi preprost in ozek vmesnik, ki se prilega robovom, za sodobno in minimalistično obliko.

* 45,72 cm (18") model ima standardno izbiro barv in zaključkov. Možen je nakup dodatnih plošč. * 60 cm (24") model ima standardni zaključek Čisto ogledalo. Možen je nakup dodatnih plošč v različnih barvah in zaključkih.

 

Osvežitev notranjosti

Filter za osveževanje

Osvežite notranjost omare, da bodo vaša oblačila sveža. Filter za osveževanje ujame pline, ki povzročajo neprijetne vonjave, jih odstrani z oblačil in prepreči širjenje kontaminacije. Odstrani 99 % neprijetnih vonjev, ki jih povzročajo znoj, tobak, praženo meso in kemično čiščenje.*

Dezodorirajoči filter odstrani vonj po cigaretah, pici in znoju z oblačil ter daje svež občutek suhega čiščenja.

* Na podlagi testiranja v podjetju Intertek. Odstrani 99 % plinov, kot so izovalerična kislina: znoj, 4-etenil-piridin: tobak, valeraldehid: praženo meso in tetrakloretilen: kemično čiščenje. Testiranje za izovalerično kislino in 4-etenil-piridin na podlagi standarda KS K0891. Rezultati so odvisni od dejanskih pogojev uporabe.

 

Optimizirano sušenje perila

AI Dry

Uživajte v hitrejšem sušenju perila z AI Dry tehnologijo s senzorjem vlažnosti. Nenehno in natančno zaznava vlažnost oblačil in koliko so se posušila ter tako ustrezno skrajša čas sušenja. Tako je vaše perilo vedno temeljito posušeno v najkrajšem možnem času.

Srajco sušimo na tečaju AI Dry, opremljenem z inteligentnim senzorjem vlažnosti. Senzor ustrezno skrajša čas sušenja, ena majica pa traja približno 39 minut.

 

More Information
Znamka Samsung
Energijski razred Ni Podatka
Zmogljivost sušenja Ni podatka
Način sušenja Sušilna omara
Toplotna črpalka Da
Inverter motor Da
Čas trajanja sušenja (min/cikel) Ni podatka
Glasnost Ni podatka
Razred kondenzacijske učinkovitosti Ni podatka
Letna poraba energije Ni podatka
Vrsta aparata Prostostoječi
Način polnjenja Spredaj
Višina 185 cm
Širina 44,5 cm
Globina 63,4 cm
Širina stroja 45 cm
Teža 85 kg
Barva Siva
Garancija 2 leti
Sušenje s pomočjo senzorjev Da
Zamik vklopa Ni podatka
Otroška zaščita Ni podatka
Osvetlitev bobna Ni podatka
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.