Tablični računalnik IPAD PRO 10,5 Wi-Fi 64GB

Ni na zalogi
SKU
Tablični računalnik IPAD PRO 10,5 Wi-Fi 64GB
Lastnosti
Znamka Apple
Ločljivost 2224 x 1668
Sprednja kamera 7MP
Zadnja kamera 12MP
Procesor Apple A10X
Delovni pomnilnik Ni podatka
Notranji spomin 64GB
Vhod za Micro SD Ne
Tip SIM Brez SIM
Povezava Wi-Fi 802.11 b/g/n/AC, Bluetooth 4.2, USB
Operacijski sistem iOS 10
Baterija 30 Wh
Teža 0,469 kg
Garancija 1 leto

iPad Pro ni le naslednja generacija iPada. Je brezkompromisna vizija osebnega računalnika za sodobni svet. Izjemna zmogljivost, ki je večina prenosnih računalnikov ne dosega, je zdaj na dosegu tvojih prstov. Tudi najzahtevnejše delo lahko opraviš s tako naravnimi gibi, kot so dotiki, poteze ali pisanje s svinčnikom. Vseeno je, ali izbereš 12,9 (32,77 cm) ali 9,7-palčni (24,64 cm) model. V vsakem primeru dobiš še zmogljivejši, bolj vsestranski in prenosen iPad Pro kot karkoli doslej. Z eno besedo - izjemen.


Štirje zvočniki
Kakorkoli obrneš,
zveni izjemno.

S štirimi visoko kakovostnimi zvočniki iPad Pro ustvari bogat, širok in razločen zvok. Smer visokih frekvenc samodejno usmerja h gornjim zvočnikom, ne glede na to, kako ga držiš. Vseeno, če igraš igro ali gledaš film - ti in tvoja ušesa boste popolnoma prevzeti z zvokom.


A9X čip
Hitrosti, o katerih prenosni
računalniki le sanjajo.

64-bitni čip A9X iPad Proju omogoča preprosto izvajanje opravil, ki jih je prej zmogel le osebni računalnik. In seveda vseh tistih, ki jih na osebnem računalniku nikoli niti ne poskušaš opraviti. Navkljub tej osupljivi zmogljivosti pa čip A9X zaradi svoje učinkovite zgradbe omogoča kar do 10 ur delovanja baterije.

Design
Neverjetna zmogljivost še nikoli
ni bila tako obvladljiva.

Čeprav iPad Pro obvlada opravila, ki jih ponavadi izvajajo le računalniki, je lažji, kot bodo računalniki kdajkoli. Kljub težkokategorni zmogljivosti tehta 9,7-palčni iPad Pro manj kot pol kilograma. 12,9-palčni iPad Pro je tanjši kot iPhone 7 in tehta le dobrih 700 gramov. Enotno aluminijasto ohišje pri obeh modelih zagotavlja zanesljiv, trden oprijem.


Touch ID
Geslo si ti.

iPad Pro uporablja tehnologijo Touch ID, s katero tvoj prstni odtis spremeni v geslo, ki ga ne moreš nikoli pozabiti. Tako lahko svojo napravo odkleneš že z dotikom. Prav tako lahko opraviš varne nakupe v okviru storitev iTunes, iBooks in trgovini App Store.

Kupci tega artikla so kupili tudi

Ovitek APPLE SMART COVER za ipad AIR
Ovitek APPLE SMART COVER za ipad AIR
Special Price 19,99 € Redna cena 37,99 €
-47%
-18€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.