The Last Of Us Part I (PS5) - Prednaročilo (izid:02.09.2022)

SKU
142-1694522
€ 79,99
The Last Of Us Part I (PS5) - Prednaročilo (izid:02.09.2022) je na voljo za nakup v korakih po 1
Predviden rok dobave:PREDNAROČILO - Izid 02.09.2022
LjubljanaPo naročilu
KoperPo naročilu
CeljePo naročilu
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Strošek dostave: 4,99 €

Izkusite čustveno podajanje zgodbe in nepozabne like v The Last of Us igri, ki je prejela kot 200 nagrad za najboljšo igro leta.

Na ruševinah civilizacije, kjer divjajo tako okuženi kot žilavi preživeli, nekdo najame utrujenega protagonista Joela, da pretihotapi 14-letnico iz vojaškega območja pod karanteno. Vendar se je ta navidez lahko naloga hitro spremenila v brutalno popotovanje čez celotno državo.

Vključuje celotno enoigralsko zgodbo iz The Last of Us igre ter proslavljeno predzgodbo Left Behind, ki razišče dogodke, ki so za vedno spremenili življenja Ellie in njene najboljše prijateljice Riley.


Predelano za PlayStation 5

Igra je temeljito prenovljena z najnovejšim tehnološkim pogonom Naughty Dog za PS5™ z napredno grafično podobo, v celoti integriranimi značilnostmi brezžičnega DualSense™ kontrolerja in več.

Verna predelava

Izkusite čustveno pripovedovanje zgodbe in nepozabna lika Joel in Ellie v The Last of Us igri ter raziščite dogodke, ki so za vedno spremenili življenja Ellie in njene najboljše prijateljice Riley v kritiško priznani predzgodbi, Left Behind.

Povsem nova izkušnja
Povsem predelana prvotna izkušnja je verno poustvarjena, vendar vključuje modernizirano mehaniko igranja, izboljšan nadzor in razširjene možnosti za dostopnost.

Poglobite se v izboljšano podajanje zgodbe prek okolja, učinke, obrazne animacije ter izboljšano raziskovanje in boj.

More Information
Platforma PlayStation 5
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.