Pošljite sporočilo

TV sprejemnik PHILIPS 32PHH4200

249,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1199210
Lastnosti
Tip HD Ready
Znamka Ni podatka
Barva Bela
Diagonala zaslona 81,3 cm (32'')
Ločljivost HDready (1366 x 768)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 100 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Ni podatka
Spletni brskalnik Ni podatka
Operacijski sistem Brez OS
Procesor Ni podatka
TV tuner 1x DVB-T/C
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Brez Wi-Fi, Brez povezave
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 1 x USB, Izhod za slušalke, 2 x HDMI
Izhodna moč zvoka (RMS) 16 W
Avdio lastnosti Stereo
Širina 726 mm
Višina s stojalom 464 mm
Globina s stojalom 181 mm
Teža 5,1 kg
Razmik VESA 100 x 100 mm
Energijski razred A+
Povprečna letna poraba energije 30 W
Garancija 2 leti
Pravi televizor za danes in jutri: tanki LED-televizor Full HD Philips serije 4200 s tehnologijo Digital Crystal Clear. Doma uživajte v živahnih slikah, jasnem zvoku in vseh potrebnih funkcijah, kot so priročna dodatna vrata USB in HDMI.
 
Philips je razvil tehnologijo Digital Crystal Clear za naravno sliko iz vsakega vira. Če uživate v najljubši telenoveli, spremljate novice ali s prijatelji gledate videoposnetke, vedno lahko uživate v sliki z optimalnim kontrastom, barvami in ostrino
 
Perfect Motion Rate (100Hz) s Philipsovimi zaslonskimi tehnologijami in naprednimi tehnikami za obdelavo slike izboljša kakovost vsake sličice. Če radi igrate igre, spremljate dinamične športne dogodke ali gledate akcijske filme, boste uživali v vrhunsko ostri sliki.
 
Z enotnim kablom HDMI za prenos slikovnih in zvočnih signalov iz naprav v televizor preprečite zmedo zaradi kablov. HDMI prenaša nestisnjene signale in tako pri prenosu iz vira v televizor zagotavlja najvišjo kakovost. S funkcijo Philips EasyLink s samo enim daljinskim upravljalnikom lahko upravljate televizor, predvajalnik DVD ali Blu-ray, digitalni sprejemnik ali sistem za domači kino.
 
Delite zabavo. V vrata USB televizorja priključite pomnilnik USB, digitalni fotoaparat, predvajalnik MP3 ali drugo večpredstavnostno napravo in predvajate fotografije, videoposnetke in glasbo z enostavnim brskalnikom na zaslonu.
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 32PHH4200
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.