Pošljite sporočilo

TV sprejemnik PHILIPS 40PFH6550

599,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1217280
Lastnosti
Tip Full HD
Znamka Ni podatka
Barva Bela
Diagonala zaslona 101,6 cm (40'')
Ločljivost Full HD (1920 x 1080)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 800 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Ni podatka
Spletni brskalnik Ni podatka
Operacijski sistem Android OS
Procesor Dual Core
TV tuner 1x DVB-T/C
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Slika v sliki (PIP), Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 3 x USB, Izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 20 W
Avdio lastnosti Stereo
Širina 918 mm
Višina s stojalom 549 mm
Globina s stojalom 222 mm
Teža 1,5 kg
Razmik VESA 200 x 200 mm
Energijski razred A+
Povprečna letna poraba energije 39 W
Garancija 2 leti

Več kot samo prijetnega videza: televizor FHD serije 6500 s programom Android. Začnemo s tehnologijo Pixel Plus HD za čudovito sliko; nato dodamo Ambilight, sodobno zasnovo in pristne materiale, da vam zagotovimo povsem nove užitke.


Ambilight bo za vedno spremenil način gledanja televizije
Ustvarili ste prijeten dom po svojem okusu, zato morate izbrati tudi prijeten in privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s treh strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.

Perfect Natural Motion za tekočo in izjemno ostro sliko
Ker radi uživate v filmih, zahtevate najboljšo sliko. Naša nagrajena tehnologija za izboljšavo slike Perfect Natural Motion odpravlja tresenje za izredno tekočo sliko. Filmi so posneti s hitrostjo 24 sličic na sekundo. Perfect Natural Motion zagotavlja štirikrat višjo hitrost s 100 sličicami na sekundo. To odpravlja tresenje, zato je slika vedno tekoča in neverjetno ostra.

Micro Dimming Pro za neverjeten kontrast
Micro Dimming Pro optimira kontrast televizorja glede na osvetlitev prostora. Svetlobni senzor in posebna programska oprema analizirata sliko na 6400 različnih delih, kar zagotavlja neverjeten kontrast in kakovost slike za resnično pristno doživetje pri gledanju – podnevi ali ponoči.

Dvojedrni procesor in OS Android za visoko zmogljivost
Program Android televizorja vam omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij in predvajanje videoposnetkov. Robot Android z zmogljivim dvojedrnim procesorjem zagotavlja hitro in enostavno uporabo.

Android: za hitrejše, bogatejše in osebnejše TV-doživetje
Program Android pri televizorjih Smart zagotavlja hiter procesor in uporabnikom prijazen vmesnik. Omogoča vam dostop do številnih vsebin: Google Play™, Netflix, internetni brskalnik itd. Enostaven meni vsebuje neposredne povezave do priljubljenih vsebin.

Daljinski upravljalnik s tipkovnico za enostavno vnašanje besedila 
Prevzemite nadzor. Popolnoma intuitivni daljinski upravljalnik vam nudi vse običajne možnosti, kot so smerne tipke, nastavitev glasnosti in bližnjične tipke. Na spodnjem delu daljinskega upravljalnika je tipkovnica za enostavno vnašanje besedila.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 40PFH6550
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.