Pošljite sporočilo

TV sprejemnik PHILIPS 40PFK6300

549,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1195560
Lastnosti
Tip Full HD
Znamka Philips
Barva Črna
Diagonala zaslona 101,6 cm (40'')
Ločljivost Full HD (1920 x 1080)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 700 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Ne
Spletni brskalnik Ne
Operacijski sistem Brez OS
Procesor Ni podatka
TV tuner 1xDVB-C/T/S2
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Slika v sliki (PIP), Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Brez Wi-Fi, Brez povezave
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 1 x USB, Izhod za slušalke, 2 x HDMI, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 20 W
Avdio lastnosti Stereo
Širina 911 mm
Višina s stojalom 592 mm
Globina s stojalom 242 mm
Teža 12 kg
Razmik VESA 200 x 200 mm
Energijski razred A+
Povprečna letna poraba energije 46 W
Garancija 2 leti
Televizor Full HD serije 6300 s tehnologijo Perfect Pixel HD predvaja tekočo, čisto in jasno sliko za živahno in pristno doživetje. Zaradi pravih materialov, tankih linij in edinstvenih funkcij, kot je Ambilight, je še elegantnejši.
 
Ustvarili ste prijeten dom po svojem okusu, zato morate izbrati tudi prijeten in privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.
 

Ker radi uživate v filmih, zahtevate najboljšo sliko. Naša nagrajena tehnologija za izboljšavo slike Perfect Natural Motion odpravlja tresenje za izredno tekočo sliko. Filmi so posneti s hitrostjo 24 sličic na sekundo. Perfect Natural Motion zagotavlja štirikrat višjo hitrost s 100 sličicami na sekundo. To odpravlja tresenje, zato je slika vedno tekoča in neverjetno ostra.

Naša posebna programska oprema sliko analizira na 6400 različnih delih in jo prilagodi, kar zagotavlja neverjeten kontrast in kakovost slike za resnično pristno doživetje pri gledanju.

Super Resolution izboljša ostrino in podrobnosti slike po njenih posameznih delih. Poleg izboljšanja celotne slike izvede tudi dodatno analizo podrobnosti in barv. Končni rezultat tega je živahna, naravna in pristna slika.

Na podlagi nagrajene dediščine smo kakovost slike visoke ločljivosti povzdignili na povsem novo raven. Philipsov procesor Perfect Pixel HD zagotavlja tekočo in neverjetno ostro sliko. Od bogatejših in živahnejših barv do naravnih kožnih odtenkov ter globljih črnih in svetlejših belih odtenkov – vse podrobnosti so prava paša za oči.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 40PFK6300
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.