TV sprejemnik PHILIPS 48PFH5500

449,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1208421
Lastnosti
Tip Full HD
Znamka Ni podatka
Barva Bela
Diagonala zaslona 121 cm (48'')
Ločljivost Full HD (1920 x 1080)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 200 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Ni podatka
Spletni brskalnik Ni podatka
Operacijski sistem Android OS
Procesor Dual Core
TV tuner 1x DVB-T/C
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Slika v sliki (PIP), Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Wi-Fi , DLNA
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 3 x USB, Izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 20 W
Avdio lastnosti Stereo
Širina 1082 mm
Višina s stojalom 686 mm
Globina s stojalom 249 mm
Teža 13,9 kg
Razmik VESA 200 x 200 mm
Energijski razred A+
Povprečna letna poraba energije 48 W
Garancija 2 leti

Preizkusite možnosti programa Android: tanek LED-televizor Full HD Philips serije 5500 s tehnologijo Pixel Plus HD. Izjemno hitra obdelava omogoča neverjetno odzivno uporabo televizorja. Zaradi prefinjenega profila je tudi videti odziven in zmogljiv.

Micro Dimming optimira kontrast televizorja

Pixel Plus HD za čudovite slike, ki vas navdušijo Philipsova tehnologija Pixel Plus HD sliko optimira tako, da je vedno jasna in čudovitega kontrasta. Ko pretakate spletne vsebine ali gledate DVD, uživate v ostrejši sliki s svetlejšimi belimi in temnejšimi črnimi odtenki.

200Hz PMR za ostro in tekočo sliko Perfect Motion Rate s Philipsovimi zaslonskimi tehnologijami in naprednimi tehnikami za obdelavo slike izboljša kakovost vsake sličice. Če radi igrate igre, spremljate dinamične športne dogodke ali gledate akcijske filme, boste uživali v vrhunsko ostri sliki.

Dvojedrni procesor in OS Android za visoko zmogljivost Program Android televizorja vam omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij in predvajanje videoposnetkov. Robot Android z zmogljivim dvojedrnim procesorjem zagotavlja hitro in enostavno uporabo.

Android: za hitrejše, bogatejše in osebnejše TV-doživetjeProgram Android pri televizorjih Smart zagotavlja hiter procesor in uporabnikom prijazen vmesnik. Omogoča vam dostop do številnih vsebin: Google Play™, Netflix, internetni brskalnik itd. Enostaven meni vsebuje neposredne povezave do priljubljenih vsebin.

Google Play™: vaše okno v svet zabave

Google Play™ nudi bogato izbiro visokokakovostnih iger za vse starosti. Ker so optimirane za televizor, je igranje vedno prijetno in zabavno. Ni vam treba uporabljati ločene igralne konzole; univerzalni igralni upravljalnik USB omogoča enostavno igranje.

Google Cast: izkoristite vse možnosti televizorja Smart

Google Cast uporabljajte s pametno napravo in izkoristite vse možnosti televizorja Philips Smart. Omogoča vam brskanje po spletnih straneh, vsebinah in aplikacijah, ki jih lahko s pritiskom gumba prenašate na televizor. Pametno napravo lahko še naprej uporabljate v druge namene, tudi kot televizor predvaja prenesene vsebine.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 48PFH5500
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.