TV sprejemnik PHILIPS 49PUH4900

499,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1269355
Lastnosti
Tip 4K UHD
Znamka Philips
Barva Črna
Diagonala zaslona 124 cm (49'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 400 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Ni podatka
Spletni brskalnik Ni podatka
Operacijski sistem Brez OS
Procesor Dual Core
TV tuner 1x DVB-T/C
Funkcije Predvajanje iz USB, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Brez Wi-Fi
Vhodi & izhodi Komponentni vhod (YUV), Digitalni optični izhod, 2 x USB, Izhod za slušalke, 3 x HDMI, SCART vhod, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 5 W
Avdio lastnosti Dolby Digital
Širina 1099 mm
Višina s stojalom 684 mm
Globina s stojalom 211 mm
Teža 11,5 Kg
Razmik VESA 400 x 200 mm
Energijski razred A
Povprečna letna poraba energije 73W
Garancija 2 leti
Televizor 4K Ultra HD serije 4900 s tehnologijo Pixel Plus Ultra HD in dvojedrnim procesorjem zagotavlja čudovito in tekočo sliko. Tanke linije, privlačno stojalo in številne funkcije še polepšajo doživetje.
 
Televizorji Ultra HD predvajajo sliko 4-krat višje ločljivosti kot običajni televizorji Full HD. Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo boljšo sliko ne glede na izvirno vsebino. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih.
 
Naša posebna programska oprema sliko analizira na 6400 različnih delih in jo prilagodi, kar zagotavlja neverjeten kontrast in kakovost slike za resnično pristnoIzjemno visoka ločljivost sliko pri vseh vsebinah poviša na ločljivost Ultra HD.
 
Napredno višanje ločljivosti in Philipsovi edinstveni algoritmi za tanjšanje črt izboljšajo originalne slikovne pike. Rezultat tega je vidno bolj prefinjena, natančnejša in podrobnejša slika. doživetje pri gledanju.
 
Z enotnim kablom za prenos slikovnih in zvočnih signalov iz naprav v televizor preprečite zmedo zaradi kablov. HDMI prenaša nestisnjene signale in tako pri prenosu iz vira v televizor zagotavlja najvišjo kakovost. S funkcijo Philips EasyLink s samo enim daljinskim upravljalnikom lahko upravljate televizor, predvajalnik DVD ali Blu-ray, digitalni sprejemnik ali sistem za domači kino.
 
Delite zabavo. V vrata USB televizorja priključite pomnilnik USB, digitalni fotoaparat, predvajalnik MP3 ali drugo večpredstavnostno napravo in predvajate fotografije, videoposnetke in glasbo z enostavnim brskalnikom na zaslonu.
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 49PUH4900
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.