Pošljite sporočilo

TV sprejemnik PHILIPS 55PUH4900

599,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1238159
Lastnosti
Tip 4K UHD
Znamka Philips
Barva Črna
Diagonala zaslona 139,7 cm (55'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 400 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Ne
Spletni brskalnik Ne
Operacijski sistem Brez OS
Procesor Dual Core
TV tuner 1x DVB-T/C
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Brez Wi-Fi, Brez povezave
Vhodi & izhodi 2 x USB, Izhod za slušalke, 3 x HDMI, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 16 W
Avdio lastnosti Stereo
Širina 1239 mm
Višina s stojalom 764 mm
Globina s stojalom 211 mm
Teža 15,6 kg
Razmik VESA 400 x 200 mm
Energijski razred A
Povprečna letna poraba energije 101 W
Garancija 2 leti
Televizor 4K Ultra HD serije 4900 s tehnologijo Pixel Plus Ultra HD in dvojedrnim procesorjem zagotavlja čudovito in tekočo sliko. Tanke linije, privlačno stojalo in številne funkcije še polepšajo doživetje.
 
Stojalo z nogami ustvarja zračen in lebdeč učinek
Z novim stojalom z nogami smo ustvarili prostor pod televizorjem, kjer je običajno tradicionalno stojalo, kar omogoča pristnejše užitke ob gledanju. In kakšen je rezultat? Izstopajoč televizor, ki je z eno nogo že v prihodnosti.
 
Televizorji Ultra HD predvajajo sliko 4-krat višje ločljivosti kot običajni televizorji Full HD. Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo boljšo sliko ne glede na izvirno vsebino. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih.
 
Izjemno visoka ločljivost sliko pri vseh vsebinah poviša na ločljivost Ultra HD. Napredno višanje ločljivosti in Philipsovi edinstveni algoritmi za tanjšanje črt izboljšajo originalne slikovne pike. Rezultat tega je vidno bolj prefinjena, natančnejša in podrobnejša slika.
 
Z enotnim kablom za prenos slikovnih in zvočnih signalov iz naprav v televizor preprečite zmedo zaradi kablov. HDMI prenaša nestisnjene signale in tako pri prenosu iz vira v televizor zagotavlja najvišjo kakovost. S funkcijo Philips EasyLink s samo enim daljinskim upravljalnikom lahko upravljate televizor, predvajalnik DVD ali Blu-ray, digitalni sprejemnik ali sistem za domači kino.
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 55PUH4900
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.