Pošljite sporočilo

TV sprejemnik PHILIPS 55PUH6400

699,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1214161
Lastnosti
Tip 4K UHD
Znamka Philips
Barva Črna
Diagonala zaslona 139,7 cm (55'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 700 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Ni podatka
Spletni brskalnik Ni podatka
Operacijski sistem Android OS
Procesor Dual Core
TV tuner 1x DVB-T/C
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Slika v sliki (PIP), Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi 3 x USB, Izhod za slušalke, 4 x HDMI, SCART vhod, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 20 W
Avdio lastnosti Stereo
Širina 1239 mm
Višina s stojalom 773 mm
Globina s stojalom 266 mm
Teža 17,8 kg
Razmik VESA 400 x 200 mm
Energijski razred A+
Povprečna letna poraba energije 67 W
Garancija 2 leti

Tanek LED-televizor 4K UHD s programom Android
Televizor Ultra HD serije 6400 s tehnologijo Pixel Plus Ultra HD, dvojedrnim procesorjem in zmogljivim programom Android zagotavlja čudovito in tekočo sliko. Tanke linije, elegantno odprto stojalo in številne funkcije še polepšajo doživetje.

4K Ultra HD: ločljivost, kakršne še niste videli
Televizorji Ultra HD predvajajo sliko 4-krat višje ločljivosti kot običajni televizorji Full HD. Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo boljšo sliko ne glede na izvirno vsebino. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih.
Natural Motion za tekočo in ostro sliko
Ker radi uživate v filmih, zahtevate najboljšo sliko. Naša tehnologija za izboljšavo slike Natural Motion odpravlja tresenje za tekočo sliko. Filmi so posneti z omejenim številom 24 sličic na sekundo, zato prihaja do tresenja. Natural Motion podvoji število sličic na 50 sprememb gibanja na sekundo. S tem odpravlja tresenje, zato je slika vedno tekoča in ostrejša.
Micro Dimming Pro za neverjeten kontrast
Micro Dimming Pro optimira kontrast televizorja glede na osvetlitev prostora. Svetlobni senzor in posebna programska oprema analizirata sliko na 6400 različnih delih, kar zagotavlja neverjeten kontrast in kakovost slike za resnično pristno doživetje pri gledanju – podnevi ali ponoči.
Izjemno visoka ločljivost vse vsebine poviša na ločljivost Ultra HD
Izjemno visoka ločljivost sliko pri vseh vsebinah poviša na ločljivost Ultra HD. Napredno višanje ločljivosti in Philipsovi edinstveni algoritmi za tanjšanje črt izboljšajo originalne slikovne pike. Rezultat tega je vidno bolj prefinjena, natančnejša in podrobnejša slika.
Dvojedrni procesor in OS Android za visoko zmogljivost
Program Android televizorja vam omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij in predvajanje videoposnetkov. Robot Android z zmogljivim dvojedrnim procesorjem zagotavlja hitro in enostavno uporabo.

Google Cast: izkoristite vse možnosti televizorja Smart

Google Cast uporabljajte s pametno napravo* in izkoristite vse možnosti televizorja Philips Smart. Omogoča vam brskanje po spletnih straneh, vsebinah in aplikacijah, ki jih lahko s pritiskom gumba prenašate na televizor. Pametno napravo lahko še naprej uporabljate v druge namene, tudi kot televizor predvaja prenesene vsebine.

Lastnosti

  • Pixel Plus Ultra HD
  • 139 cm (55 palcev)
  • LED-televizor 4K Ultra HD
  • Dvojedrni procesor, 8 GB in razširljiv
  • DVB-T/C
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 55PUH6400
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.