Pošljite sporočilo

TV sprejemnik PHILIPS 55PUS7600

1.599,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1214160
Lastnosti
Tip 4K UHD
Znamka Philips
Barva Črna
Diagonala zaslona 139,7 cm (55'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 1400 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Android TV
Spletni brskalnik Da
Operacijski sistem Android OS
Procesor Quad Core
TV tuner 1 x DVB-T2/C/S2
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Slika v sliki (PIP), Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 3 x USB, Izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 30 W
Avdio lastnosti Stereo
Širina 1320 mm
Višina s stojalom 762 mm
Globina s stojalom 215 mm
Teža 18,6 kg
Razmik VESA 200 x 200 mm
Energijski razred A
Povprečna letna poraba energije 110 W
Garancija 2 leti
Zelo tanek LED-televizor 4K UHD s programom Android
Serija 7600 s programom Android je prava umetnina. Z izjemno tanko zasnovo in tehnologijo 4K UHD, ki zagotavlja tekoče slike, je čudovit na zunaj in na znotraj. Zato ne preseneča, da ga je žirija EISA izbrala za najboljši evropski televizor 2015–16.
 
Ambilight bo za vedno spremenil način gledanja televizije
Ustvarili ste prijeten dom po svojem okusu, zato morate izbrati tudi prijeten in privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s treh strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.
 
4K Ultra HD: ločljivost, kakršne še niste videli
Televizorji Ultra HD predvajajo sliko 4-krat višje ločljivosti kot običajni televizorji Full HD. Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo boljšo sliko ne glede na izvirno vsebino. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih.
 
Micro Dimming Pro za neverjeten kontrast
Micro Dimming Pro optimira kontrast televizorja glede na osvetlitev prostora. Svetlobni senzor in posebna programska oprema analizirata sliko na 6400 različnih delih, kar zagotavlja neverjeten kontrast in kakovost slike za resnično pristno doživetje pri gledanju – podnevi ali ponoči.
 
Pixel Precise Ultra HD: odkrijte živahno vrhunsko sliko UHD
S televizorjem 4K Ultra HD lahko uživate v vseh podrobnostih. Philipsova tehnologija Pixel Precise Ultra HD vhodno sliko pretvori v sliko izjemne visoke ločljivosti. Uživajte v tekoči in ostri sliki izjemnega kontrasta. Slika ima globlje črne in izrazitejše bele odtenke, živahne barve in naravne kožne odtenke – vedno in iz vsakega vira.
 
Izkoristite zmogljivost štirijedrnega procesorja in vgrajenega OS Android
Philipsov štirijedrni procesor in zmogljivi OS Android™ omogočata razburljivo igranje iger. OS Android™ televizorja vam omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij in predvajanje videoposnetkov.
 
Z zvokom DTS Premium Sound slišite vse podrobnosti 
Odlični zvočniki televizorja potrebujejo zmogljivo tehnologijo obdelave, ki ohranja čistost izvirne zvočne vsebine. DTS Premium Suite uporabnikom zagotavlja izkušnjo, ki jo pričakujejo od vrhunske obdelave zvoka: pristen prostorski zvok z globokimi, bogatimi nizkimi zvoki in kristalno jasnimi dialogi pri najvišjih stopnjah glasnosti, brez nihanja, rezanja in popačenja.
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 55PUS7600
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.