Pošljite sporočilo

TV sprejemnik PHILIPS 55PUS8809

1.899,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1119880
Lastnosti
Tip 4K UHD
Znamka Philips
Barva Srebrna
Diagonala zaslona 139,7 cm (55'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 1000 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Android TV
Spletni brskalnik Da
Operacijski sistem Android OS
Procesor Hexa Core
TV tuner 2x DVB-C/T2/S2
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Slika v sliki (PIP), Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 3 x USB, Izhod za slušalke, 4 x HDMI, SCART vhod, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 30 W
Avdio lastnosti Stereo
Širina 1280 mm
Višina s stojalom 768 mm
Globina s stojalom 230 mm
Teža 25,4 kg
Razmik VESA 400 x 400 mm
Energijski razred B
Povprečna letna poraba energije 135 W
Garancija 2 leti
Svetlobno hitra ločljivost: televizor Philips Ultra HD serije 8800 z osvetlitvijo Ambilight. Android omogoča osupljivo ločljivost 4K in izjemno hitro obdelavo. Brskanje po pametnem televizorju še nikoli ni bilo tako hitro ali zabavno.

Ustvarili ste prijeten dom po svojem okusu, zato se morate odločiti tudi za prijeten in privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s strani televizorja projicira zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.

 

S štirikrat višjo ločljivostjo kot pri televizorjih Full HD uživajte v sliki, kakršne še niste videli. 3840 x 2160 slikovnih pik zagotavlja tako prefinjeno in realistično sliko, da predstavlja okno v novi svet.
 
Počutite se kot otrok v prodajalni slaščic. Uživajte v izjemni ponudbi aplikacij, iger in ostalih dobrot v trgovini Google Play™, kot so brskalnik Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, aplikacije za družabna omrežja itd. Vse to s televizorjem s programom Android™.
 
Ne boste se več prepirali, kaj boste gledali. Z dvojnim sprejemnikom televizorja lahko gledate najljubše serije in nogomet – istočasno. Funkcija dvojnega snemanja vam omogoča, da en program gledate, drugega pa snemate in si ga ogledate pozneje.
 
Komunikacija s televizorjem še ni bila tako enostavna ali zabavna. Popolnoma intuitivni daljinski upravljalnik vam nudi vse običajne možnosti, kot so bližnjične tipke, funkcija miške za usmerjanje in klikanje ter tipkovnica na hrbtni strani. To pa še ni vse. Želite znižati glasnost? Ko premaknite roko (brez daljinskega upravljalnika), vgrajena kamera prepozna vašo potezo in prilagodi zvok. Ne želite uporabljati tipkovnice? Spregovorite v daljinski upravljalnik in rezultati se prikažejo na zaslonu televizorja. Resnično pametnejša uporaba.
 
Zdaj jo vidite, zdaj pa ne. Philipsova inteligentna kamera je diskretno skrita v spodnji del okvirja televizorja, zato ne kvari njegovih čistih linij. Ko začnete klic Skype™ ali s potezami komunicirate s televizorjem, priročno izskoči ob enostavnem kliku daljinskega upravljalnika.
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 55PUS8809
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.