Pošljite sporočilo

TV sprejemnik PHILIPS 65PUS7120

1.799,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1229941
Lastnosti
Tip 4K UHD
Znamka Philips
Barva Črna
Diagonala zaslona 164 cm (65'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona HD LED
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 800 Hz
Indeks kakovosti slike Ni podatka
Pametna televizija SMART Android TV
Spletni brskalnik Da
Operacijski sistem Android OS
Procesor Quad Core
TV tuner 1 x DVB-T2/C/S2
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Slika v sliki (PIP), Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 3 x USB, Izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža
Izhodna moč zvoka (RMS) 20 W
Avdio lastnosti Surround
Širina 1509 mm
Višina s stojalom 900 mm
Globina s stojalom 293 mm
Teža 33,5 kg
Razmik VESA 400 x 400 mm
Energijski razred A
Povprečna letna poraba energije 139 W
Garancija 2 leti
Tanek LED-televizor 4K UHD s programom Android
Zmogljiv štirijedrni procesor in tanke linije: UHD televizor serije 7120 z OS Android™ je neverjetno zmogljiv. Eleganten okvir, zasnova s tankim stojalom in Ambilight poskrbijo za še prijetnejše doživetje.
 
Ambilight bo za vedno spremenil način gledanja televizije
Ustvarili ste prijeten dom po svojem okusu, zato morate izbrati tudi prijeten in privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s treh strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.
 
4K Ultra HD: ločljivost, kakršne še niste videli
Televizorji Ultra HD predvajajo sliko 4-krat višje ločljivosti kot običajni televizorji Full HD. Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo boljšo sliko ne glede na izvirno vsebino. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih.

Natural Motion za tekočo in ostro sliko
Ker radi uživate v filmih, zahtevate najboljšo sliko. Naša tehnologija za izboljšavo slike Natural Motion odpravlja tresenje za tekočo sliko. Filmi so posneti z omejenim številom 24 sličic na sekundo, zato prihaja do tresenja. Natural Motion podvoji število sličic na 50 sprememb gibanja na sekundo. S tem odpravlja tresenje, zato je slika vedno tekoča in ostrejša.

 Micro Dimming Pro za neverjeten kontrast
Micro Dimming Pro optimira kontrast televizorja glede na osvetlitev prostora. Svetlobni senzor in posebna programska oprema analizirata sliko na 6400 različnih delih, kar zagotavlja neverjeten kontrast in kakovost slike za resnično pristno doživetje pri gledanju – podnevi ali ponoči.

Pixel Precise Ultra HD: odkrijte živahno vrhunsko sliko UHD
S televizorjem 4K Ultra HD lahko uživate v vseh podrobnostih. Philipsova tehnologija Pixel Precise Ultra HD vhodno sliko pretvori v sliko izjemne visoke ločljivosti. Uživajte v tekoči in ostri sliki izjemnega kontrasta. Slika ima globlje črne in izrazitejše bele odtenke, živahne barve in naravne kožne odtenke – vedno in iz vsakega vira.

 Izkoristite zmogljivost štirijedrnega procesorja in vgrajenega OS Android
Philipsov štirijedrni procesor in zmogljivi OS Android™ omogočata razburljivo igranje iger. OS Android™ televizorja vam omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij in predvajanje videoposnetkov.
 
Google Cast: izkoristite vse možnosti televizorja Smart 
Google Cast uporabljajte s pametno napravo in izkoristite vse možnosti televizorja Philips Smart. Omogoča vam brskanje po spletnih straneh, vsebinah in aplikacijah, ki jih lahko s pritiskom gumba prenašate na televizor. Pametno napravo lahko še naprej uporabljate v druge namene, tudi kot televizor predvaja prenesene vsebine.
 
Daljinski upravljalnik s tipkovnico za enostavno vnašanje besedila
Daljinski upravljalnik s tipkovnico za enostavno vnašanje besedila Prevzemite nadzor. Popolnoma intuitivni daljinski upravljalnik vam nudi vse običajne možnosti, kot so smerne tipke, nastavitev glasnosti in bližnjične tipke. Na spodnjem delu daljinskega upravljalnika je tipkovnica za enostavno vnašanje besedila.
 
Lastnosti:
  • TV s 3-stransko funkcijo Ambilight
  • 164 cm (65 palcev)
  • LED-televizor 4K Ultra HD
  • Štirijedrnik, 16 GB in razširljivo
  • DVB-T/T2/C/S/S2
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik PHILIPS 65PUS7120
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.