TV sprejemnik SAMSUNG QE55Q9FN

Special Price 1.799,99 € Redna cena 2.999,99 €
-40%
-1200 €
Ni na zalogi
SKU
142-1566764

Ura kaže, da je čas za darilo!

Z nakupom Samsung QLED TV dobite kot darilo 2 uri Samsung Gear S3 Frontier!

Promocija velja od 1.2. do 21.5.2019 oziroma do poteka zalog in velja za nakupe modelov QLED iz leta 2018 (iz serije 7 in več).
Seznam izdelkov in dodatne informacije lahko najdete na www.samsung.com.

Preberi več
Lastnosti
Tip QLED
Znamka Samsung
Barva Črna
Diagonala zaslona 139 cm (55'')
Ločljivost 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona FALD - Full Array Local Dimming
Razmerje stranic 16:9
Oblika zaslona Raven
Osveževanje slike 240 Hz
Indeks kakovosti slike 3700
Pametna televizija SMART Tizen
Spletni brskalnik Da
Operacijski sistem Tizen 4.0
Procesor Q Engine
TV tuner 2x DVB-C/T2/S2
Funkcije Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi Digitalni optični izhod, 3 x USB, 4 x HDMI, CI PLUS reža, RJ45
Izhodna moč zvoka (RMS) 60 W
Avdio lastnosti Dolby Digital, Stereo, Surround
Širina 1231 mm
Višina s stojalom 789 mm
Globina s stojalom 284 mm
Teža 23,2 kg
Razmik VESA 200 x 200 mm
Energijski razred B
Povprečna letna poraba energije 215 kWh
Garancija 2 leti

Čista popolnost slike

Q Color
Štiri besede – več kot milijarda barv. Oglejte si priljubljene oddaje in filme v najbolj realističnih, pravilnih in živih barvah doslej. V vsakem prizoru boste videli vse kompleksne barvne podrobnosti, kot bi ga gledali v živo.

Obseg barv
Q9F prinaša 100 % obseg barv, kar pomeni večji razpon pravilnih, globokih in podrobnih barvnih podrobnosti, ki jih lahko vidite na TV-ju.

Q Contrast Elite
Uživajte v nepopačeni sliki. Ne spreglejte komaj opaznih podrobnosti, ki se skrivajo v najtemnejših prizorih. S Q Contrast boste videli vse najmanjše podrobnosti vsakega prizora, tudi ob prižgani luči v sobi.

Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite z neposrednim upravljanjem vsake posamezne svetilne enote poudari tudi najmanjše podrobnosti. Temna območja slike bodo še temnejša in svetla še svetlejša.

Ultra Black Elite

Ultra Black Elite uporablja posebno protiodsevno tehnologijo v sloju, ki prekriva zaslon in okvir televizorja. S tem se svetlobni odsevi na zaslonu Q9F zmanjšajo in kontrast poveča.

Q HDR 2000 (HDR 10+)

Z večjim razponom svetlosti in kontrasta na Q HDR 2000, ki ga poganja HDR10+, boste videli z očmi režiserja. Oglejte si podrobnosti na najsvetlejših in najtemnejših prizorih, ki jih prej niste mogli videti.

* Certifikat je odvisen od modela.
** Največja svetlost je odvisna od modela in velikosti TV-ja.

Kaj je HDR 10+

HDR 10+ je izboljšana HDR tehnologija, ki vsak prizor natančno optimizira glede na barve, kontrast in podrobnosti.

UHD Alliance

QLED televizorje potrjuje UHD Alliance potrjuje kot UHD Premium, ker UHD vsebine predvajajo v izvorni obliki.

4K Ultra HD

Q9F televizor ustreza najvišjim 4K Ultra High-Definition standardom visoke ločljivosti, kot jih opredeljuje Zveza za potrošno elektroniko (CEA).

Ultra HD

ULTRA HD logotip potrjuje, da sta slika in ultravisokoločljiv zaslon Q9F televizorjev skladna z najvišjimi tehničnimi zahtevami, kot jih opredeljuje DIGITALEUROPE.

Dolga življenjska doba
Ker so kvantne pike QLED televizorjev izdelane iz anorganskih materialov, je njihovo dolgotrajno delovanje zagotovljeno. To pomeni, da se slika na zaslonih čez čas ne vžge in tudi izjemne barve ter podrobnosti bodo še dolgo prav takšne, kot so danes.

* Kaj je vžgana slika?
Vžgana slika so trajno okvarjena območja televizijskega zaslona, ki jih lahko povzroči daljše prikazovanje iste slike ali prizora.
** Slike so prikazane le v ilustrativne namene zaradi boljšega razumevanja.

Q Engine
Izjemno kakovost slike na QLED televizorjih zagotavlja naš neprekosljivi Q Engine. V trenutku namreč analizira vsak predvajan prizor in poskrbi za odlične barve, kontrast in podrobnosti.

Ko vidite sliko in ne TV
Na lastne oči si oglejte, kako Q9F lahko izboljša doživetje gledanja televizije s svojo prefinjeno eleganco in stilom.

Ena skoraj nevidna povezava
Končno! Zdaj lahko vse – vključno z napajalnim kablom – poteka po enem skoraj nevidnem kablu. Z novo eno skoraj nevidno povezavo lahko svoje naprave ohranite skrite in jih s televizorjem povežete prek One Connect Box adapterja. Trenutek za oblikovanje svojega življenjskega prostora s Q7F 2018.


One Connect
Odslej lahko svoje naprave priključite prek ene točke. Vse svoje naprave lahko zberete in priključite prek One Connect Box adapterja ter jih tako elegantno skrijete očem. Trenutek za oblikovanje svojega življenjskega prostora po svojem okusu.
* Naprave morajo biti priključene na One Connect adapter.

Nič več črnega zaslona
Pozabite na neizogibne črne zaslone. Notranjost svojega doma popestrite s povsem novim ambientalnim načinom.

Brezmejna 360° oblika
Povečajte pristno doživetje gledanja z brezmejno 360° obliko. Okvir QLED televizorja je na vseh štirih straneh tanek in kolikor je mogoče majhen, zato je zaslon videti širši in prinaša kinematografsko doživetje.

Pametnejši način uporabe pametnega TV-ja
Hitrejša, lažja in pametnejša pot do zabavnih vsebin. Osebni pomočnik za vas, daljinski upravljalnik za vse in preprost razdelilnik za upravljanje vseh naprav. Manj iskanja in več gledanja. Še nikoli ni bilo tako preprosto uživati v gledanju TV.

* Slike so simulirane in le ilustrativne. Lastnosti videza in oblike, ki ne vplivajo na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodne najave.
* Pametne storitve in GUI (uporabniški grafični vmesnik) so odvisni od modelov in regije.

Vse naprave morajo biti na istem omrežju in potrebna je povezava s spletom.
* Potrebna je naročnina na pretakanje vsebin s portala Netflix.

En daljinski upravljalnik
Vse priključene naprave in vsebine je mogoče upravljati z enim daljinskim upravljalnikom. Ima tudi funkcijo za samodejno zaznavo, ki samodejno poveže in označi priključene naprave. Enostavno iskanje in enostavna uporaba. Le en daljinski upravljalnik.

SmartThings
SmartThings spremeni televizor v središče pametnih gospodinjskih naprav, od hladilnika do telefona. Omogoča neprekinjeno interakcijo, upravljanje in nadzor pametnega doma na pameten način.

Rešitev z enim stojalom

Naj bo videz vaše sobe odvisen od vas, ne od vašega televizorja. Rešitev z enim stojalom omogoča postavitev vašega QLED televizorja kamorkoli, kakorkoli želite. Preizkusite različne stile, od stenske namestitve do uporabe različnih stojal, ki jih zlahka spreminjate.

Steam Link

Tekoče igranje iger na velikem zaslonu z visokokakovostno grafiko in hitrostjo. Steam Link aplikacija omogoča pretakanje iger brez uporabe dodatnega Steam Link komunikatorja.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:TV sprejemnik SAMSUNG QE55Q9FN
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.