Oblikujte unikatno pohištvo za svoj dom z dostavo pred božičem

Unikatno vaša je ekskluzivna storitev v trgovinah Harvey Norman, ki vam omogoča, da sami sestavite unikatno sedežno garnituro, posteljo, garderobno omaro, vzmetnico ali otroško sobo. Naročeno vam dostavimo na dom še pred letošnjim božičem.

Popolno izdelano po vaših željah

Ponujamo vam različne možnosti prilagajanja glede na vaše želje in zahteve prostora. Za oblikovanje unikatno vašega pohištva ne potrebujete predznanja, saj vas bo skozi nekaj enostavnih korakov vodilo naše strokovno usposobljeno osebje.

Unikatno oblikovanje z vašim podpisom

Veste, kakšno pohištvo bi imeli, a ga nikjer ne najdete? Dobrodošli pri nas! V ponudbi imamo različne stile pohištva po meri. Izbirate lahko med trenutno najbolj trendovskimi modeli, med brezčasno klasiko in navdihom preteklosti.

UNIKATNO VAŠA • PO MERI • PO VAŠIH ŽELJAH

Od zamisli do udobja

Pri oblikovanju unikatno vašega pohištva se vse začne z idejo, ki jo lahko realizirate v nekaj preprostih korakih. Odločite se za določen model, izberite barvo in material ter nam zaupajte dimenzije. Celoten postopek načrtovanja vas bomo spremljali in na koncu zagotovili, da bo vaš nakup izdelan popolno - do zadnjega detajla.

Opremljanje stanovanja še nikoli ni bilo tako enostavno!

Unikatno vaša sedežna garnitura

V naših trgovinah vam nudimo veliko ponudbo sestavljivih sedežnih garnitur po meri. Izbirate lahko med priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Polipol, Lifestyle, Estro, Gala Collezione, Castelo Sofa in druge. Pri nakupu unikatno vaše sedežne garniture vam omogočamo veliko izbiro velikosti, postavitev, materialov, barv ter funkcij. Vi poskrbite za oblikovanje sedežne garniture, njena izdelava pa bo nato prepuščena rokam najboljših mojstrov. Obljubljamo vam, da bo vaša dnevna soba še pred božičem postala nova najljubša cona udobja.

Unikatno vaš trosed z ležiščem

Za manjše prostore, kjer vam velikost ne dovoljuje, da bi vanjo postavili veliko sedežno garnituro, bo prava izbira trosed z ležiščem. Ta nudi udobje sedežne garniture in postelje v enem. Z enim samim potegom se sedišče spremeni v ležišče, z enim samim naročilo pa boste imeli doma unikatno vaš trosed. Raziščite številne modele, dimenzije in barvne možnosti!

Unikatno vaša postelja

Vaša spalnica lahko postane vaša najljubša oaza sprostitve in počitka z unikatno vašo posteljo Serta ali SilverLine. Oblikujte posteljni okvir po vaših željah, tako da se odločite za poljubno velikost, material, barvo in funkcijo! Za resnično prilagajanje vašim spalnim potrebam in željam pa bo poskrbela unikatno vaša električna postelja Serta. Odkrijte prednosti ergonomskega oblikovanja in optimalne prilagoditve z enim samim pritiskom na daljinec, ki skrbi za upravljanje celotne postelje.

Unikatno vaša garderobna omara

Nikoli dovolj prostora v omari, da bi lahko imeli vsa oblačila lepo in organizirano razporejena? Z unikatno vašo garderobno omaro znamke Akron, Your Joyce ali IMAB se bo to za vedno spremenilo! V naših trgovinah vam nudimo možnost, da si izrišete čisto svojo garderobno omaro, zraven pa izberete ujemajočo se še komodo, predalnik in nočno omarico. Če se boste odločili za znamko Akron, boste lahko v stilu omare naročili tudi posteljo. Izkoristite možnost in si oblikujte unikatno vašo spalnico.

Unikatno vaša vzmetnica

Privoščite si kraljevski spanec in se v novo jutro zbudite kot prerojeni! Odločite se za vzmetnico Serta Switzerland in izberite udobje, ki vam je pisano na kožo. Nakup modela Serta Royalty Superior pa vam omogoča, da boste poleg izbranega udobja imeli v vaši spalnici tudi oblikovno usklajeno posteljo v barvi in materialu vzmetnice. Če pri izbiri vzmetnice daste prednost trdoti ležišča in njegovi višini, si omislite unikatno vašo vzmetnico Tempur. Naj spanje postane vaša najljubša razvada.

Unikatno vaša otroška & mladinska soba

Pri nas imamo na voljo več kot 30 različnih kolekcij otroških sob Meblik, ki omogočajo poljubno sestavljanje posameznih elementov. Meblik vam poleg sestave popolnoma unikatne otroške ali mladinske sobe zagotavlja, da bo le-ta tudi varna. To pričajo številni certifikati za varnost in kakovost, ki jih je podjetje dobilo s strani različnih evropskih institucij. Nova sobica pa je lahko tudi lepo praznično darilo, saj vam zagotavljamo dobavo še pred božičem.

Kako poteka oblikovanje?

Čisto preprosto! Sledite poteku 8 zaporednih korakov in vaša nova sedežna garnitura bo oblikovana v nekaj minutah.

 1. Izberite model.
 2. Izberite postavitev.
 3. Izberite dimenzije.
 4. Odločite se za posamezne elemente.
 5. Izberite material in barvo.
 6. Izberite različne funkcije.
 7. Skupaj s prodajalcem še enkrat preglejte naročilo.
 8. Nakup.

Zakaj se odločiti za storitev #unikatnovaša?

 • nostavno in hitro opremite dom po vaših željah.
 • Velika izbira modelov, barv in materialov.
 • Za božične praznike boste lahko uživali v udobju in vseh funkcionalnostih novega pohištva.

Naj bo vaš dom #unikatnovaša izbira!

Blagovne znamke sedežnih garnitur, ki so lahko unikatno vaše

Polipol je nemška znamka vrhunskih sedežnih garnitur s tridesetletno tradicijo. Modularne sedežne garniture Polipol ponujajo neskončno paleto možnosti in se prilagodijo najrazličnejšim potrebam sodobnega življenja. Na voljo je 7 različnih modelov sedežnih garnitur, izbirate lahko med več kot desetimi dodatnimi funkcijami, osmimi materiali in več kot 200 barvnimi odtenki. Polipol - kakovost bivanja na novi ravni.
Preveri ponudbo
Sedežne garniture Gala Collezione so sinonim za lepo, udobno in funkcionalno oblazinjeno pohištvo. Podjetje s sedežem na Poljskem že dve desetletji skrbi za izdelavo sodobnih sedežnihgarnitur po meri, ki so prepoznavne po prvovrstni kakovosti in dovršenih detajlih. Gala Collezione ima certifikat FSC in poleg ohranjanja okolja skrbi tudi za pravično proizvodnjo. Izberite evropsko kakovost!
Preveri ponudbo
Lifestyle je znamka sestavljivih sedežnih garnitur, ki poleg izjemnega udobja za celo družino ponujajo tudi odlično ceno. Različne možnosti postavitev, dodatkov, barv in materialov vam omogočajo, da oblikujete popolno sedežno garnituro za svoj dom. Na voljo tudi s kakovostnim vzmetenjem in mehkim oblazinjenjem za preživljanje prostega časa ter počitek brez primere. Odločite se za sedežno garnituro, ki ustreza vašemu življenjskemu stilu!
Preveri ponudbo
Sedežna garnitura Max Divani je obljuba neprecenljivega udobja, za katero so zaslužni najboljšistrokovnjaki na področju oblikovanja, načrtovanja, obrti, lesarstva, kovinarstva, arhitekture in dekoracije. Blagovna znamka je odsev edinstvenega italijanskega stila in duše, ki v prostoru takoj zavzame središčno pozicijo. Odločite se lahko za poljubno sestavljanje elementov v najfinejšem usnju ali blagu. Max Divani je naložba v lepoto vsakdanjega bivanja!
Preveri ponudbo
Egoitaliano je italijansko podjetje, ki že več kot dekado uspešno združuje edinstven dizajn, izvrstno izdelavo, najboljše materiale in italijansko strast. Vse oblazinjeno pohištvo z njihovim podpisom je natančno izdelano do zadnjega detajla. Tako tudi sedežne garniture Egoitaliano odlikuje tradicija starodavne ročne obrti in sodobnih tehnoloških inovacij. Vse sedežne garniture po naročilu so izdelane v Italiji in zagotavljajo dolgotrajno kakovost tudi po letih uporabe.
Preveri ponudbo
Prvovrstne sedežne garniture znamke Cubo Rosso so zasnovane in v celoti ročno izdelane v Italiji. Odlikuje jih kombinacija vrhunskega italijanskega inovativnega dizajna, skrbno izbranih materialov, precizne izdelave in funkcionalnih dodatkov. Med številnimi funkcijami namreč ponujajo tudi možnost pravega, vzmetenega dodatnega ležišča, udobne električne počivalnike za noge in nastavljive vzglavnike ter rokonaslone. Privoščite si udobje po svoji meri!
Preveri ponudbo
Podjetje Serta že več kot 80 let sodi med vodilne proizvajalce kakovostnih vzmetnic v Združenih državah Amerike in na svetu. Vzmetnice in postelje Serta poznajo v več kot 150 državah. Prvovrstno udobje izdelkov Serta pa poznajo tudi vsi obiskovalci hotelskih verig Hilton, Marriott, Intercontinental, Choice, Best Western ipd. Vse izdelke s podpisom Serta odlikujejo najnovejša tehnologija in različni napredni materiali v svetu spanja, ki pomagajo izboljšati spanec, počutje in nenazadnje tudi zdravje.
Preveri ponudbo
SilverLine je prestižna linija vrhunskih postelj, ki so znane po svoji izjemni kakovosti in zagotavljanju počitka brez primere. Kombinacija izbranih materialov, popolne opore in odličnega prilagajanja je tisto, po čemer si boste posteljo SilverLine zapomnili za vedno. Postelje SilverLine so bile oblikovane in izdelane ekskluzivno za trgovine Harvey Norman, zato jih boste zaman iskali drugje.
Preveri ponudbo
Zgodba vrhunske blagovne znamke vzmetnic Tempur je neposredno povezana z razvojem istoimenskega materiala, ki ga je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja zasnovala NASA. Na osnovi tega edinstvenega materiala je podjetje Tempur zgradilo kolekcijo vzmetnic, ki so takoj po predstavitvi leta 1991, požele velik uspeh. Tempur je namreč material, ki ima neverjetno sposobnost prilagajanja na vašo telesno temperaturo, poskrbi za enakomerno razporeditev telesne teže po površini in zagotavlja izjemno izkušnjo udobja med spanjem.
Preveri ponudbo
Akron je blagovna znamka, ki že več kot 30 let nudi celovite rešitve opremljanja stanovanj z vgradnimi omarami in posteljami. Z Akronom lahko oblikujete unikatno vgradno garderobno omaro in posteljo po meri. Nudijo vam izjemno ponudbo barv, materialov, funkcij in velikosti, ki jo s strokovnim svetovanjem ter izrisom prilagodimo vaši spalnici.
Podjetje IMAB ima več kot 50-letno tradicijo izdelovanja kakovostnega in modularnega pohištva, tako tudi njihove garderobne omare odlikuje prvovrstna izdelava in preverjena kakovost. Izbrane barve in materiali so ujeti v moderne ter izčiščene oblike, ki v precizno zaključenih detajlih zaokrožujejo popolno celoto. Končno imate lahko dovolj prostora za shranjevanje in organizacijo vseh stvari v vaši spalnici. Odločite se za italijansko oblikovanje po vaši meri!
Your Joyce je blagovna znamka pohištva, ki vam omogoča oblikovanje garderobne omare, komode, predalnika in nočne omarice po vaši meri. Ne glede na to, ali vam je všeč moderni minimalizem, rustikalna domačnost ali večna klasika, lahko z Your Joyce izberete točno to, kar želite. Vaša ideja - neštete možnosti in vaše veselje!

Storitev je na voljo za segment sedežnih garnitur po naročilu. Ker gre za izdelavo po meri so dobavni roki nekoliko daljši kot pri tipskih modelih sedežnih garnitur. Saj se strinjate z nami, da je na dobre stvari potrebno malce počakati, kajne?

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.