Usnjena sedežna garnitura RUBIK - Max Divani

SKU
Usnjena sedežna garnitura RUBIK - Max Divani
3.149,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Usnjena sedežna garnitura RUBIK - Max Divani je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Usnjena sedežna garnitura RUBIK - Max Divani

MAX DIVANI je sinonim za prvovrstno oblazinjeno pohištvo, ki je v celoti zasnovano in izdelano v sosednji Italiji. Preverjena kakovost znamke temelji na več kot šest desetletij dolgem družinskem izročilu natančnega obrtniškega dela in strasti do presežkov. Mala obrtniška delavnica v pokrajini Murgija je skozi tri generacije prerasla v svetovno znano ime, ki danes sestavlja del ponudbe vseh večjih prestižnih pohištvenih salonov na različnih celinah.

Vsak izdelek s podpisom Max DIVANI odlikujejo skrbno izbrani materiali, vrhunsko inovativno oblikovanje in dovršeni detajli. Vsak izdelek MAX DIVANI je obljuba neprecenljivega udobja, za katero so zaslužni najboljši strokovnjaki na področju oblikovanja, načrtovanja, obrti, lesarstva, kovinarstva, arhitekture in dekoracije. Vsak izdelek MAX DIVANI je odsev edinstvenega italijanskega stila in duše, ki prostoru takoj zavzame središčno pozicijo. Odločite se lahko za poljubno sestavljanje posameznih elementov glede na vaše želje in razpoložljivost prostora. Izbirate lahko med najfinejšim usnjem ali blagom, ki poskrbi za občutje izjemne mehkobe in zagotavljanje vrhunske vzdržljivosti tudi po dolgih letih uporabe. MAX DIVANI je naložba v lepoto vsakdanjega bivanja!

Lastnosti:

  • globina sedišča: 56 cm
  • višina sedišča: 45 cm
  • globina: 105/161 cm
  • višina hrbtišča: 76/109 cm
  • dimenzije 2- seda: 178 x 112 cm
  • dimenzije 3 -seda: 224 x 112 cm
  • usnje kategorije 30
  • trosed vsebuje 2 x električni počivalnik
Ogled kataloga Tehnični podatki Uradna stran

 

Opomba*Cena pri trosedu velja za dimenzije 224 x 112 cm z dvema elekitrčnima počivalnikoma. Cena pri dvosedu velja za dimenzije 178 x 112 cm brez električnih počivalnikov. Električni počivalniki v dvosedu proti doplačilu.  Cena velja za usnje kategorije 30 in je izračunana po veljavnem ceniku Max Divani za model ECO. 

More Information
Material Usnje
Barva Rjava
Pomožno ležišče Ne
Predal za shranjevanje Ne
Nastavljivi vzglavniki Ne
Globina 105 cm
Višina sedišča 45 cm
Globina sedišča 56 cm

Podobne usnjene sedežne garniture

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.