Vgradni pomivalni stroj GORENJE GV631E60

SKU
142-1645080*
Special Price € 369,98 Redna cena € 489,99
-24%
-120€
Zavarujte svoj nakup s
Vgradni pomivalni stroj GORENJE GV631E60 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Centralno Skladišče 2Ni na zalogi
Strošek dostave: 6,99 €

Informacijski list izdelka

Vgradni pomivalni stroj GORENJE GV631E60

 

15 MIN SPEEDWASH

Čista posoda v le 15 minutah
 
Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.
 

Popolna fleksibilnost vašega pribora

Posoda za pribor SmartFlex omogoča popolno fleksibilnost pri pomivanju pribora. Glede na vaše potrebe lahko uporabljate košaro v celoti ali pa jo razdelite na dva dela, ki ju lahko umestite na različna mesta v spodnjem delu pomivalnega stroja. Na ta način lahko v največji meri izkoristite prostor v stroju in vanj zložite več posode.

Natančno oblikovana notranjost

Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.
 

Vedno čista steklenička za vašega dojenčka

S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.
 

Brez skrbi pred izlivom vode

Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.
 

Vedno suha posoda

Funkcija ExtraDry omogoča odlične rezultate pri sušenju posode. Temperatura pri zadnjem izpiranju se ob vklopu te funkcije poviša, kar izboljša tudi sušenje posode iz plastike.

 
Hiter in učinkovit
 
Hiter in učinkovit program, zasnovan za vsakodnevno pomivanje manj zasušene posode. S tipko SpeedWash ga lahko skrajšate na 15 minut.
 
 
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.