Vgradni pomivalni stroj WHIRLPOOL WIO3T133PLE

SKU
142-1697360
549,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Vgradni pomivalni stroj WHIRLPOOL WIO 3T133 PLE

 

Tehnologija 6th Sense

Izjemni rezultati pomivanja posode
Whirlpool dokazuje, da je pomivanje posode lahko čisti užitek. Samo zaženite program 6th Sense, napredna tehnologija bo rešila najbolj trdovratne madeže, zasušene ostanke in maščobo. Senzorji programa 6th Sense bodo nastavili temperaturo, čas in moč pomivanja, da boste lahko vsakič uživali v čisti in sijoči posodi.

 

Sistem NaturalDry

Pretok zraka za naravno sušenje posode
Zahvaljujoč sistemu NaturalDry, ki samodejno odpira vrata pralnega stroja med fazo sušenja, pomivalni stroj WIO3T133PLE SupremeClean dosega boljšo energetsko učinkovitost in rezultate sušenja. Izredna prednost naravnega sušenja posode.

 

Power Clean Pro

Trdovratni madeži nimajo možnosti!
Pozabite na ročno pomivanje in namakanje močno umazane posode. Vklopite PowerClean Pro in močni vodni curki bodo pomili še tako zapečene posode. PowerClean Pro je vaš partner v boju proti trdovratni umazaniji.


9,5 l na cikel

Varčevanje je v vaših rokah
Pomivalni stroj WIO3T133PLE s tehnologijo 6th Sense porabi le 9,5 l vode za pomivanje do 14 kompletov, z uporabo Eco programa. To omogoča Green Tank, poseben rezervoar s filtri, ki prihrani vodo pri zadnjem izpiranju in jo porabi v naslednjem ciklu. Voda ostane v rezervoarju do 72 ur, da se prepreči možnost nastanka bakterij.

 

Digitalni zaslon

Enostaven za uporabo
Digitalni zaslon za enostavno in intuitivno uporabo vašega pomivalnega stroja.


Več con

Pranje brez čakanja
Možnost enostopenjskega pomivanja vam omogoča pomivanje manjšega števila posode, ne da bi čakali na polnjenje pomivalnega stroja. Uživajte v popolnih rezultatih in nizki porabi vode.


Tretja košarica

Odkrijte dodaten prostor
Dodatna tretja košara omogoča optimalen izkoristek prostora v pomivalnem stroju Whirlpool. Idealen je za jedilni pribor in manjše gospodinjske pripomočke.


Svetlobni indikator na tleh

Čas je za prehod na LED osvetlitev
Izvedite več o preprosti rešitvi, ki olajša vsakodnevno uporabo vašega pomivalnega stroja Whirlpool. Zahvaljujoč LED indikatorjem boste vedno vedeli, ali je pralni stroj končal program in ali ga lahko odprete.


Zakasnjen začetek

Posodo odložite takrat, ko vam ustreza
S funkcijo Zamik vklopa lahko nastavite začetek pralnega programa ob času, ki vam najbolj ustreza – ponoči ali ko je cena elektrike nižja.


Inverterski motor

Tehnologija, ki deluje za vas
Zahvaljujoč pomivalnemu stroju Whirlpool WIO3T133PLE boste uživali v pomivanju posode. Sodoben inverterski motor zmanjšuje tresljaje in raven hrupa ter zmanjšuje porabo energije.


Aquastop zaščita

Prva prioriteta je varnost
Varnost vašega doma je za nas zelo pomembna. Zato smo naše pomivalne stroje opremili s posebnim sistemom zaščite pred izlitjem vode. V primeru okvare ali druge nesreče bo samodejno zaprl dovod vode v napravo.


Antibakterijski sistem

Za vaš mir
Z enim pritiskom vklopite poseben program, ki bo v 90 minutah pri 65ºC poskrbel za dezinfekcijo še tako močno umazane posode. Brez dodatnega izpiranja.


Premična zgornja košara

Prostor je pomemben
Če vašemu pomivalnemu stroju primanjkuje prostora za posodo, po velikem družinskem kosilu izkoristite prilagodljivost zgornje košare. Zagotovil vam bo dodaten prostor v pralnem stroju.


Premične pregrade v spodnji košari

Odkrijte dodaten prostor
Namesto da razmišljate, kako zložiti kozarce za vino v pomivalnem stroju, tretjo košaro preprosto zložite ali premaknite v levo ali desno. To je priročna in preprosta rešitev za iskanje dodatnega prostora za posodo.


Pametni tečaj

Hitra namestitev, prijetna uporaba
Novi pomivalni stroj WIO3T133PLE SupremeClean, narejen za preprosto in praktično uporabo tudi med namestitvijo, se prilega vsakemu prostoru in dizajnu.


Samočistilni

Za brezhibno čisto napravo
Ta posebni program deluje pri temperaturi 65ºC in uniči vse vire neprijetnih vonjav, kot so glive ali plesen. Na ta način poskrbi za čistočo vsakega kotička v notranjosti pralnega stroja.

More Information
Znamka Whirlpool
Vrsta aparata Vgradni
Barva Siva
Energijski razred D (2021)
Poraba energije na 100 ciklov delovanja 85 kWh
Število pogrinjkov 14
Poraba vode na cikel delovanja 9,5 L
Trajanje programa »Eco« 3:10 h
Razred glasnosti B
Glasnost 43 dB
Širina 60 cm
Višina 82 cm
Globina 55,5 cm
Širina stroja 60 cm
Garancija 2 leti
Število košar 3
Zamik vklopa Da
Protipoplavna zaščita AquaStop
Košarica za jedilni pribor Ne
Inverter motor Da
Število temperatur 3
Hitri program Da
Program ECO Da

Z nakupom izdelka iz izbrane ponudbe Whirlpool v času od 01.07.2022 do 30.06.2023, pridobite pravico na dodatna 3 leta podaljšane garancije! Velja z obvezno registracijo!

Akcija traja do 30.06.2023.

  1. Kupec ima pri nakupu kateregakoli aparata znamke Whirlpool poleg 2-letne tovarniške garancije pravico še do podaljšane 3-letne garancije, z obvezno spletno registracijo.
  2. Rok za registracijo je 30 dni od dneva nakupa aparata.
  3. Registracija: http://www.elpromotion.eu/sl/
  4. V roku 1 meseca od registracije, bo kupec prejel potrdilo ekskluzivne podaljšane garancije na domači naslov ali na e-naslov.
  5. Velja za samostoječi in vgradni asortima in ne velja za polprofesionalne in profesionalne naprave

Pomoč pri registraciji: 059/699-296

Garancijo zagotavlja WHIRLPOOL

 

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.