Vrečke za vakuumiranje STATUS 120x550 mm, 100 kos

SKU
142-1654476
€ 24,99
Vrečke za vakuumiranje STATUS 120x550 mm, 100 kos je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNa zalogi
CeljeNa zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Vrečke za vakuumiranje STATUS 120x550 mm, 100 kos

Vrečke za vakuumiranje salam dimenzije 120 x 550 mm uporabite za shranjevanje suhih salam in klobas. 

Opis
Vas zanima, kako suhe salame in klobase najbolje pripraviti za transport in prodajo? Če želite svoje proizvode kakovostno shraniti in preprečiti vplive zunanjih dejavnikov v času skladiščenja, jih vakuumirajte v Statusove vakuumske vrečke.

Vrečke za vakuumiranje salam ohranijo vrhunsko kakovost salam in klobas
Vakuumsko shranjevanje zaščiti klobase in salame pred nadaljnjim sušenjem in zorenjem. Statusove vrečke za vakuumiranje so najboljša izbira za shranjevanje skrbno pridelanih živil in živilskih izdelkov, saj so narejene iz materialov, ki zagotavljajo neprepustnost in dobro zapiranje vrečk z varjenjem.

Vrečke za vakuumiranje salam so narejene iz skrbno izbranih materialov
Vrečke za salame Status so narejene iz dvoplastne folije, ki je sestavljena iz polietilena in poliamida. Polietilen je najboljša izbira za stik s hrano, zato se nahaja na notranji strani folije. Zagotavlja živilsko neoporečnost in kakovostno varjenje vrečk.

Poliamid je material, ki preprečuje vpliv kisika na shranjena živila, saj zagotavlja neprepustnost. 30 µm debela plast poliamida se zato nahaja na zunanji strani vrečk za vakuumiranje. To je najdebelejša plast poliamida na trgu, zato so Statusove vrečke za vakuumiranje najboljša izbira tako za vakuumiranje dobrot za lastno porabo kot tudi za shranjevanje živilskih izdelkov za prodajo.

Najboljša vrečka za vakuumiranje
Če želite ohraniti kakovost shranjenih živil, uporabljajte vakuumske vrečke iz Statusa.
Kakovostni materiali Statusovih vrečk zagotavljajo tudi naslednje prednosti:

Vrečke so nevtralne na okus in vonj, zato shranjena živila ne bodo imela čudnega priokusa plastike.


Vrečke za vakuumiranje lahko pomivate v pomivalnem stroju in uporabite večkrat, vse dokler vam to omogoča dolžina.


Vrečke so primerne za Sous Vide kuhanje.

Klobasa, kuhana v vrečki v lastnem soku tik pod vreliščem, je še posebej izjemnega okusa.

V čem so Statusove vrečke boljše od konkurenčnih?
Kakovost vreč za vakuumiranje določajo trije faktorji: debelina folije, kombinacija materialov in višina rebrastega profila. Statusove vrečke za vakuumiranje so rezultat večletnih raziskav in razvoja. Narejene so izključno iz materialov evropskega porekla, ki imajo vse potrebne certifikate za shranjevanje hrane. Proizvodnja poteka v Sloveniji.

Statusova folija ima 100 µm debelo gladko plast in 130 µm debelo rebrasto plast.


Statusove vrečke imajo najdebelejšo (30 oz. 20 µm) plast poliamida, ki zagotavlja neprepustnost kisika in ščiti shranjena živila pred oksidacijo. Skupaj z notranjima plastema polietilena (80 in 100 µm) tvorijo vrečke, v katerih so živila popolnoma zaščitena tudi pred ožigom zaradi zamrznitve in aromami drugih, nevakuumiranih živil.
Višina rebrastega profila Statusovih vreč za vakuumiranje je 0,2 mm. To je ključen faktor za kakovostno varjenje pri dolgotrajnem vakuumiranju. Statusove vrečke bodo kakovostno zavakuumirane tako v začetnih ciklih kot po 50 vakuumiranjih.
Težave, ki se pojavijo zaradi uporabe neprimernih vrečk za vakuumiranje
Do težave pri dolgotrajnem vakuumiranju najpogosteje ne pride zaradi napake na vakuumirki, ampak zaradi uporabe neprimernih vrečk. V kolikor imate težave pri vakuumskem pakiranju salam in drugih proizvodov, preverite, kakšne vrečke uporabljate:

Vrečke za vakuumiranje salam so primerne tudi za vakuumiranje drugih živil, ki jih s preprečevanjem oksidacije zaščitite pred propadanjem in izgubo hranljivih vrednosti.


Obojestranski lepilni trak Status Stiki
Olajšajte si delo z uporabo samolepilnega traku Status Stiki, ki ga namestite v vakuumski aparat in namesto vas drži vrečko med vakuumiranjem.

More Information
Vrsta dodatka Vrečke za vakuumiranje
Garancija /
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.