Vtičnica TP-LINK TL-PA7017P KIT AV1000 powerline starter kit adapter

SKU
142-1700136
59,99 €
Ni na zalogi

Vtičnica TP-LINK TL-PA7017P KIT AV1000 powerline starter kit adapter

 

1000Mbps!

Kot nalašč za aktivnosti, ki so lačne pasovne širine kjer z napredno tehnologijo HomePlug AV2 ponuja TL-PA7017P KIT uporabnikom visoke hitrosti prenosa podatkov do 1000 Mbps - idealno za pasovno široko uporabo aplikacij, kot so večkratni HD / 3D / 4K video pretoki, spletna igra in veliki prenosi datotek.

Gigabitna vrata za Ultra hiter prenos podatkov

Z enim priključkom Gigabit Ethernet TL-PA7017P KIT omogoča uporabnikom, da z visoko hitrostjo povežejo pasovno širino z internetom, kar zagotavlja nemoteno pretakanje Ultra HD videov. Tako je TL-PA7017P KIT popoln spremljevalec domače zabave.

Plug and Play, brez dodatne konfiguracije

Na usmerjevalnik priključite napajalni kabel. Priključite drug napajalnik v stensko vtičnico v drugi sobi. Povežite ga s svojo internetno napravo prek Etherneta - in ste končali!

Dodatna vtičnica za dodatne naprave

TL-PA7017P KIT ima vgrajeno napajalno vtičnico. Vaš napajalni adapter lahko zdaj uporabljate kot tradicionalno električno vtičnico. Priključite pametni televizor ali igralne konzole v adapter. Vgrajeni filter za hrup pomaga preprečiti, da bi šumenje električnega signala vplivalo na delovanje daljnovoda.

Ključne lastnosti:

  1. TP-LINK TL-PA70117P KIT uporablja standarde HomePlug AV2 Standard - hitrost prenosa podatkov do 1000 Mbps, ki podpira vse vaše spletne potrebe.
  2. Gigabit priključek - zagotavlja varna ožičena omrežja za namizja, pametne televizorje ali igralne konzole.
  3. Plug and Play - omogoča nastavitev omrežja za napajanje v nekaj minutah, tako da lahko takoj uživate v hitrih, brezšivnih žičnih in brezžičnih povezavah.
  4. Vgrajena električna vtičnica
  5. Patentirani način varčevanja z energijo - samodejno zmanjša porabo energije za do 85%.
  6. Vsebina paketa: 2x TL-PA7017P
More Information
Znamka TP-Link
Barva Bela
Garancija 3 leta
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.