Vzglavnik TEMPUR COMFORT CLOUD

Special Price 118,89 € Redna cena 209,00 €
-43%
-90€
Na zalogi
SKU
142-1601301
Lastnosti
Trdota Vzglavnika Mehak vzglavnik
Dimenzija vzglavnika 70x50 cm
Polnilo Spominska pena
Pralno Da
Antibakterijska Da
LjubljanaNa zalogi
KoperPo naročilu
CeljeNa zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNa zalogi
Centralno Skladišče 1Po naročilu
Centralno Skladišče 3Na zalogi
Strošek dostave: 5,99 €
Vzglavnik TEMPUR COMFORT CLOUD je na voljo za nakup v korakih po 1

Vzglavnik COMFORT CLOUD

 

Vzglavnik CLOUD združuje mehkobo, ki si jo želimo in podporo glave ter vratu, ki jo potrebujemo za miren in sproščujoč spanec. Ne glede ne spalni položaj bo vzglavnik nudil oporo in prijetno namestitev, brez dodatnih popravkov.

Notranjost vzglavnika je polnjena s prilagajočimi se mikro blazinicami, ki glede na pritisk glave, vratu ali ramen nudijo oporo, kjer je potrebna. Pripomorejo tudi k popolni sprostitvi mišic.

Prevleka vzglavnika je odporna proti pršicam ter ostalim hišnim alergenom. Tako je uporaba vzglavnika priporočljiva tudi za astmatike. Prevleka je tudi enostavno snemljiva in pralna v pralnem stroju.

Če ste si do sedaj le predstavljali prostor, ki vas razbremeni stresa in pritiska, prostor z občutkom udobja in prostor v katerem sijete od zadovoljstva brez bolečin, potem je ta prostor od sedaj naprej lahko vaša spalnica. Vzglavnik CLOUD je priznane blagovne znamke TEMPUR, iz enako imenovanega materiala, ki je z vložkom raziskave NASE sedaj sposoben ublažiti pritiske vseh uporabnikov v gospodinjstvih.

Več kot 30.000 strokovnjakov s področja medicine svetuje uporabo izdelkov TEMPUR. Priporočajo jih vsem, ki trpijo zaradi motenj pri spanju ali imajo težave z bolečinami v hrbtu, vratu in sklepih. Bolnišnice, zdravilišča in prenočošča po vsem svetu so kupili izdelke TEMPUR zaradi njihove posebne lastnosti - to je zmanjševanje pritiska.

Privoščite si čudovito mehkobo, ki daje občutek kot da bi spali na oblaku.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.