Vzglavnik TEMPUR COMFORT - Signature

Special Price 108,99 € Redna cena 169,00 €
-35%
-60€
Na zalogi
SKU
142-1622747
Lastnosti
Trdota Vzglavnika Srednje trd vzglavnik
Dimenzija vzglavnika 70x50 cm
Polnilo Spominska pena
Pralno Da
Antibakterijska Da
LjubljanaNa zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Centralno Skladišče 3Na zalogi
Strošek dostave: 5,99 €
Vzglavnik TEMPUR COMFORT - Signature je na voljo za nakup v korakih po 1

Vzglavnik TEMPUR COMFORT - Signature

 

Udobje mehkobe in ustrezna opora ujeta v harmoniji - vzglavnik istočasno nudi mehkobo in zagotavlja ustrezno oporo glavi in vratu, ne glede na spalni položaj.

Material TEMPUR, iz katerega je izdelan vzglavnik COMFORT, je mehkejše formule, ki se popolnoma ujema z edinstvenim dvostranskim dizajnom.

Rahlo izbočena stran vzglavnika, med spanjem na hrbtu, zagotavlja dodatno oporo glavo in vratu, medtem ko je druga stran vzglavnika primerna za spanje na boku. Vzglavnik COMFORT je tako glede na spalne navade univerzalen.

Če ste si do sedaj le predstavljali prostor, ki vas razbremeni stresa in pritiska, prostor z občutkom udobja in prostor v katerem sijete od zadovoljstva brez bolečin, potem je ta prostor od sedaj naprej lahko vaša spalnica. Vzglavnik COMFORT je priznane blagovne znamke TEMPUR, iz enako imenovanega materiala, ki je z vložkom raziskave NASE sedaj sposoben ublažiti pritiske vseh uporabnikov v gospodinjstvih.

Več kot 30.000 strokovnjakov s področja medicine svetuje uporabo izdelkov TEMPUR. Priporočajo jih vsem, ki trpijo zaradi motenj pri spanju ali imajo težave z bolečinami v hrbtu, vratu in sklepih. Bolnišnice, zdravilišča in prenočošča po vsem svetu so kupili izdelke TEMPUR zaradi njihove posebne lastnosti - to je zmanjševanje pritiska.

TEMPUR-obnova telesa in duha. Privoščite si jo tudi vi.

Prevleka je pralna na 60°C.

 

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.