Vzmetnica 5 STAR COLLECTION FOAM RELAX

SKU
Vzmetnica 5 STAR COLLECTION FOAM RELAX
Special Price € 199,00 Redna cena € 409,00
-51%
-210€
Vzmetnica 5 STAR COLLECTION FOAM RELAX je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica 5 Star collection FOAM RELAX

 

Katere so največje prednosti ležišča FOAM RELAX?

 • 7-consko jedro ležišča sestavljajo tri vrste pene: profilirana HR pena, PU pene in visco-elastična pena, poznana tudi pod imenom spominska pena. Jedro ležišča je oblečeno v triko tkanino.
 • Kombinacija kakovostnih pen skrbi za učinkovito prilagajanje temperaturi in položaju vašega telesa. Prav tako pa poskrbi za optimalno podporo in enakomerno razporeditev teže po celotni vzmetnici.
 • Dvoslojna prevleka ležišča je opremljena z zadrgo, zato se jo enostavno sname in opere na 40°C. To zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje.
 • Višina ležišča je 19 cm.

 

Ležišče FOAM RELAX je prava izbira za vas, če:

 • …želite spati na ležišču, ki se ergonomsko prilagaja vašemu telesu in vam nudi optimalno podporo.
 • …si želite spati na dobro prezračenem ležišču.
 • …si želite spanja v vedno čistem okolju.
 • …si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.
 • …pričakujete enostavno vzdrževanje ležišča s snemljivo prevleko.

 

Veste, katere so posebnosti ležišča FOAM RELAX?

 

7 con ergonomske podpore

Vrhunsko 7-consko ležišče FOAM RELAX nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo. Vzmetnica ima 7 predelov različnih oblik in trdot, ki se vsak posebej individualno prilagajajo vašemu telesu. To zagotavlja, da so različni deli telesa, kot so vaša glava, ramena, hrbtenica, boki, ledveni predel in noge vedno natančno podprti.

 

Visco pena za boljšo prekrvavitev med spanjem

Ležišče je obogateno z visco-elastično peno, ki se z reakcijo na telesno temperaturo in pritisk telesa popolnoma prilagodi vaši obliki, teži in položaju. Visco pena pripomore, da se telesna teža učinkovito razporedi po ležišču. To zmanjša pritisk vzmetnice na hrbtenico in celo telo, kar vodi v boljšo telesno cirkulacijo. Med ležanjem se tako ustvarja izjemno prijeten občutek popuščanja pritiska na telo, ki je z vzmetnico v popolni sinergiji.

 

Zdravo in čisto spalno okolje

Dvoslojno prevleko vzmetnice lahko v celoti snamete in jo operete pri 40 °C. Tako boste vse dni v letu lahko spali v čistem in svežem spalnem okolju.

 

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za optimalno zračenje ležišča in posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.
 • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.
More Information
Tip Ležišče iz pene
Višina 19 cm
Znamka 5 Star Collection
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.