Vzmetnica 5 Star Collection MEMORELAX

Special Price 258,99 € Redna cena 379,00 €
-31%
-120€
Na zalogi
SKU
Vzmetnica 5 Star Collection MEMORELAX
Lastnosti
Tip Ležišče iz pene
Višina 20 cm
Znamka 5 Star Collection
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah po naročilu.
Strošek dostave: 24,99 €
Vzmetnica 5 Star Collection MEMORELAX je na voljo za nakup v korakih po 1

Vzmetnica MEMORELAX 5 Star Collection

Vse vzmetnice s podpisom 5 Star Collection odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba. Vzmetnica MEMORELAX zagotavlja optimalno ergonomsko podporo in izjemno prilagajanje telesu. Končno boste lahko spoznali pomen dobrega spanca in njegovega pozitivnega vpliva na zdravje. Izberite kakovost, ki traja, izberite vzmetnico MEMORELAX!

Katere so največje prednosti vzmetnice MEMORELAX?

  • Jedro vzmetnice sestavljata 7-conska napredna HR pena in enostranska obloga iz trpežne visco-elastične pene, poznane tudi pod imenom spominska pena. Jedro vzmetnice je oblečeno v triko tkanino.

  • Kombinacija obeh kakovostnih pen skrbi za učinkovito prilagajanje temperaturi in položaju vašega telesa. Prav tako pa poskrbi za optimalno podporo in enakomerno razporeditev teže po celotni vzmetnici.

  • Dvoslojna prevleka vzmetnice je opremljena za zadrgo, zato se jo enostavno sname in opere na 40°C. To zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje.

  • Višina vzmetnice je 20 cm.

Vzmetnica MEMORELAX je prava izbira za vas, če:

  • potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali naspani.

  • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.

  • si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.

  • si želite spanja v vedno čistem okolju.

Zakaj je vzmetnica MEMORELAX tako posebna?

7 con ergonomske podpore

Vrhunska 7-conska vzmetnica MEMORELAX nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo. Vzmetnica ima 7 predelov različnih oblik in trdot, ki se vsak posebej individualno prilagajajo vašemu telesu. To zagotavlja, da so različni deli telesa, kot so vaša glava, ramena, hrbtenica, boki, ledveni predel in noge vedno natančno podprti.

Različne pene - izjemno prilagajanje

Vrhunsko oblikovana in tehnološko napredna spominska pena se prilagaja tako temperaturi kot tudi teži in obliki vašega telesa. Spominska pena poskrbi za enakomerno razporeditev teže telesa po celotni vzmetnici, kar vodi do izboljšanja prekrvavitve in razbremenitve bolečin v križu ter hrbtenici.

Zdravo in čisto spalno okolje

Dvoslojno prevleko vzmetnice lahko v celoti snamete in jo operete pri 40 °C. Tako boste vse dni v letu lahko spali v čistem in svežem spalnem okolju.

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.