Vzmetnica 5 STAR COLLECTION SAVOY

Special Price 169,00 € Redna cena 299,00 €
-43%
-130 €
Na zalogi
SKU
Vzmetnica 5 STAR COLLECTION SAVOY
Lastnosti
Tip Kombinirano ležišče
Višina 24 cm
Znamka 5 Star Collection
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča mehko ležišče
Preveri zalogo V primerjavo V seznam želja
Vzmetnica 5 STAR COLLECTION SAVOY je na voljo za nakup v korakih po 1

Vzmetnica SAVOY + 5 Star Collection

Vse vzmetnice s podpisom 5 Star Collection odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba. Vzmetnica SAVOY + zagotavlja optimalno ergonomsko podporo in izjemno prilagajanje telesu. Pralna prevleka vzmetnice SAVOY + pa omogoča, da boste skozi celo leto spali v čistem in zdravem spalnem okolju. Izkusite spanec, ki si ga zaslužite!

Katere so največje prednosti vzmetnice SAVOY +?

 • Vzmetnica se ponaša s 5 conskim žepkastim vzmetenjem, ki vsakemu delu telesa nudi optimalno podporo - ne glede na vaš spalni položaj.

 • Vzmetenje na obeh straneh obdaja plast iz trpežne PU pene, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.

 • Na bočnih straneh vzmetnice je 3D zračna tkanina, ki nudi odlično zračnost vzmetnice in odlično spalno temperaturo vse dni v letu.

 • Prevleka vzmetnice je snemljiva in pralna pri 40 °C, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

Vzmetnica SAVOY + je prava izbira za vas, če:

 • potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali naspani.

 • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.

 • si želite spanja v dobro prezračenem in čistem okolju.

 • si želite vzmetnico s pralno prevleko.

Zakaj je vzmetnica SAVOY + tako posebna?

5 consko žepkasto vzmetenje

Vsaka vzmet vrhunskega 5 conskega žepkastega vzmetenja posamezno reagira na pritiske telesa, zato nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo. To zagotavlja bolj kakovosten počitek in pripomore k vsesplošnem izboljšanju počutja.

Prijetna klima in prezračenost v vseh letnih časih

Poleg vrhunske podpore in udobja, je vzmetnici dodan tudi odličen sistem prezračevanja. 3D zračna tkanina na bočnih straneh vzmetnice skrbi, da ostaja vzmetnica dobro prezračena vse dni v letu. To vodi do bolj prijetnega in zdravega spalnega okolja v vseh letnih časih, najpomembnejša posledica tega pa je dolgotrajno izboljšano počutje.

Zdravo in čisto spalno okolje

Prevleko vzmetnice lahko v celoti snamete in jo operete pri 40 °C. Tako boste vse dni v letu lahko spali v čistem in svežem spalnem okolju.

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Vzmetnica 5 STAR COLLECTION SAVOY
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.