Vzmetnica GOLDLINE LOTUS

SKU
Vzmetnica GOLDLINE LOTUS
399,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica GOLDLINE LOTUS je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica LOTUS

 

Vzmetnica LOTUS  ponuja kakovosten počitek na žepkastih vzmeteh nove generacije in obljublja sproščujoče udobje, ki ga lahko ponudi le vzmetnica z dvema različnima spalnima podlagama. Izberite dober počitek in dodano vrednost ležišča!

 

Katere so največje prednosti vzmetnice LOTUS?

  • Vzmetnica se ponaša z žepkastim jedrom, ki ima 14 cm visoke vzmeti, kar vašemu telesu nudi optimalno podporo noč za nočjo.
  • Jedro vzmetnice obdaja kakovostna HR pena, ki poskrbi za učinkovito prilagajanje teži in obliki telesa ter spalnemu položaju. Poleg tega pa je jedro vpeto v box strukturo iz HR pene, kar zagotavlja izjemno stabilnost in trdnost.
  • Vzmetnica ima dve različni spalni podlagi. Zimski nadvložek je obogaten s plastjo profilirane spominske pene, ki telesu zagotavlja popolno podporo in zmanjšuje pritisk na mestih, kjer telo pritiska na podlago. Drugi, letni nadvložek pa odlikuje plast HR profilirane pene, ki poskrbi za dodatno prilagajanje in udobje.
  • Višina vzmetnice je 27 cm.

 

Vzmetnica LOTUS je prava izbira za vas, če:

  • … si želite spanja na vrhunsko vzmeteni vzmetnici, ki se optimalno prilagaja različnim delom telesa.
  • … si želite zaspati na vzmetnici, ki zagotavlja popolno podporo.
  • … si želite udobnega spanca vse dni v letu.
  • … potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali spočiti in naspani.

 

Zakaj je vzmetnica LOTUS tako posebna?

Kombinacija žepkastih vzmeti in HR pene

Vrhunsko žepkasto vzmetenje v kombinaciji z napredno HR peno nudi odlično prilagajanje teži in obliki vašega telesa. Na ta način je poskrbljeno za enakomerno razporeditev teže telesa po celotni vzmetnici, kar vodi do izboljšanja prekrvavitve in razbremenitve bolečin v križu ter hrbtenici.

Popolna spalna klima in prijetna mehkoba skozi celo leto

Vzmetnica se ponaša z dvema različnima spalnima podlagama. Nadvložek za zimo zagotavlja popolno podporo in izenačuje pritiske telesa na podlago, medtem ko letni nadvložek odlikuje plast HR profilirane pene, ki poskrbi za dodatno prilagajanje in mehkobo.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

  • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.
  • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.
More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 27 cm
Znamka Gold Line
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.