Vzmetnica Hilding Anders BRISTOL PLUS

SKU
Vzmetnica Hilding Anders BRISTOL PLUS
459,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica Hilding Anders BRISTOL PLUS je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Hilding Anders BRISTOL PLUS

 

 

Udobna vzmetnica BRISTOL PLUS priznanega proizvajalca HILDING vam obljublja spanec, o katerem sanjate že od nekdaj. Ergonomsko oblikovano jedro vzmetnice zagotavlja, da se boste med počitkom popolnoma razbremenili pritiskov in spali tako udobno kot še nikoli. Vzmetnica BRISTOL PLUS je zagotovo prava rešitev, če si želite spanja v zdravem spalnem okolju, ki poleg nudi tudi neprecenljiv občutek kraljevskega udobja.

 

Katere so največje prednosti vrhunske vzmetnice BRISTOL PLUS HILDING?

 • Jedro vzmetnice odlikuje izjemno vzdržljivo žepkasto vzmetenje, ki ga najdete v vzmetnicah hotelskega ranga. To zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.

 • Vzmetnica ima izjemno visoko stopnjo nosilnosti, saj zdrži do 150 kg.

 • Vzmetnica je obogatena z napredno HR peno, ki poskrbi za optimalno prilagajanje teži in obliki telesa, kar omogoča boljšo cirkulacijo ves čas počitka.

 • Bočne stranice vzmetnice so ojačane s PU peno.

 • Prevleka vzmetnice je obogatena z naravno svilo, ki skozi celo leto skrbi za optimalno temperaturo in absorpcijo vlage. Poleg tega pa svila uspešno preprečuje razvoj bakterij in pršic.

 • Prevleka vzmetnice je snemljiva in jo lahko očistite v čistilnici.

 • Ekskluzivni 3-MESH vstavek na bočnih straneh vzmetnice pa zagotavlja dobro prezračevanje vzmetnice v vseh letnih časih.

 • Višina vzmetnice je 26 cm.

 

Vzmetnica BRISTOL PLUS HILDING je prava izbira za vas, če:

 • ... si želite spanja na vrhunski vzmetnici, ki zagotavlja optimalno ergonomsko podporo celotnemu telesu.

 • ... si želite spanja v zdravem in čistem spalnem okolju.

 • si želite vzmetnico, ki se popolnoma prilagodi vaši hrbtenici in vas razbremeni pritiskov.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki preprečuje vdor in nastanek različnih bakterij.

 • potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali spočiti.

 • si želite vzmetnico, ki ima snemljivo pralno prevleko.

 • si želite spanja na dobro prezračeni vzmetnici.

Zakaj je vzmetnica BRISTOL PLUS HILDING tako posebna?

 

Optimalna podpora v vseh spalnih položajih

Vzmetnica se lahko pohvali z edinstvenim vzmetenjem, ki vašemu telesu med spanjem nudi optimalno podporo. Vzmetenje je bilo oblikovano tako, da vsaka posamezno reagira na pritiske telesa. To zagotavlja bolj kakovosten počitek in pripomore k vsesplošnem izboljšanju počutja.

 

Izjemno prilagajanje

Vrhunsko oblikovana in tehnološko napredna HR pena se prilagaja teži in obliki vašega telesa. Tako je poskrbljeno za enakomerno razporeditev teže telesa po celotni vzmetnici, kar vodi do izboljšanja prekrvavitve in razbremenitve bolečin v križu ter hrbtenici.

Svilnato ugodje

Prevleka vzmetnica je obogatena z naravno svilo, ki je znana po svojih termo regulacijskih lastnostih. Svila pozimi greje in poleti hladi, prav tako pa preprečuje znojenje in dobro vpija vlago. Povrh vsega pa ima svila tudi antibakterijske lastnosti, ki zagotavljajo udoben spanec v okolju brez pršic in bakterij.

 

Svežina in zračnost
Na bočnih straneh vzmetnice se nahaja
poseben zračni všitek 3-MESH, ki skrbi za popolno zračnost ležišča. Vaša vzmetnica tako "diha" in ohranja dolgotrajno svežino. Prav tako pa je vzmetnica antibakterijska, saj je na eni strani v celoti pokrita s plastjo lateksa, ki preprečuje vdor bakterij in nastanek pršic.

 

Kraljevska višina – lažje vstajanje iz postelje

Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 26 cm! Njena kraljevska višina vam tako olajša vstajanje iz postelje in dodatno razbremeni vašo hrbtenico ter križ.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 26 cm
Znamka Hilding Anders
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.