Vzmetnica HILDING ANDERS EBBA

SKU
Vzmetnica HILDING ANDERS EBBA
Special Price € 529,00 Redna cena € 819,00
-35%
-290€
Vzmetnica HILDING ANDERS EBBA je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Hilding Anders EBBA

 

Udobna vzmetnica EBBA priznanega proizvajalca HILDING vam obljublja spanec, o katerem sanjate že od nekdaj. 5-consko ergonomsko oblikovano jedro vzmetnice zagotavlja, da se boste med počitkom popolnoma razbremenili pritiskov in spali tako udobno kot še nikoli. Vzmetnica EBBA je zagotovo prava rešitev, če si želite spanja v zdravem spalnem okolju, ki poleg nudi tudi neprecenljiv občutek kraljevskega udobja.

 

Katere so največje prednosti vrhunske vzmetnice HILDING EBBA?

  • Jedro vzmetnice odlikuje 5-consko žepkasto vzmetenje, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.
  • Vzmetnica je obogatena z izjemno PU peno in propex mrežo, ki poskrbita za optimalno prilagajanje različnim spalnim položajem.
  • Ekskluzivni 3-MESH vstavek na bočnih straneh vzmetnice pa zagotavlja dobro prezračevanje vzmetnice v vseh letnih časih.
  • Vzmetnica vsebuje snemljivo prevleko, ki jo lahko čistite v čistilnici, kar zagotavlja čisto in zdravo spalno klimo vse dni v letu.
  • Višina vzmetnice je 23 cm.

 

Vzmetnica HILDING EBBA je prava izbira za vas, če:

  • ... si želite spanja na vrhunski vzmetnici, ki zagotavlja optimalno ergonomsko podporo celotnemu telesu.
  • ... si želite spanja v zdravem in čistem spalnem okolju.
  • … potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali spočiti.

Zakaj je vzmetnica HILDING EBBA tako posebna?

 

Optimalna podpora v vseh spalnih položajih

Vzmetnica se se lahko pohvali s 5 conami trdote, ki vašemu telesu med spanjem nudi optimalno točkovno podporo tam, kjer jo najbolj potrebujete. K temu pripomore tudi pokrivna plast PU pene, ki skrbi, da se ležišče popolnoma prilagodi obliki, teži in legi vašega telesa med spanjem.

 

Svežina in zračnost
Na bočnih straneh vzmetnice se nahaja poseben zračni všitek 3-MESH, ki skrbi za popolno zračnost ležišča. Vaša vzmetnica tako "diha" in ohranja dolgotrajno svežino. Prav tako pa je vzmetnica antibakterijska, saj je na eni strani v celoti pokrita s plastjo lateksa, ki preprečuje vdor bakterij in nastanek pršic.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

  • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.
  • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.
More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 23 cm
Znamka Hilding Anders
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.