Vzmetnica HILDING ANDERS KAIRA

SKU
Vzmetnica HILDING ANDERS KAIRA
409,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica HILDING ANDERS KAIRA je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica HILDING ANDERS KAIRA

 

Udobno ležišče priznanega proizvajalca HILDING vam prinaša kvaliteten spanec, o katerem sanjate že od nekdaj. 7-consko ergonomsko oblikovano ležišče bo vaše telo popolnoma razbremenilo pritiskov in vas zazibalo v udoben spanec, ki si ga zaslužite. Skupaj z antibakterijsko prevleko ležišče udobju pristavlja tudi spanje v zdravem okolju, ki je odporno na vdor bakterij, pršic in preprečuje nastajanje plesni.

 

Katere so največje prednosti vzmetnice KAIRA?

  • Vzmetnica se ponaša s 7-conskim žepkastim vzmetenjem, ki vsakemu delu telesa nudi optimalno podporo ne glede na vaš spalni položaj.
  • Vzmetenje na zgornji strani obdaja plast iz HR pene, trpežne PU pene in spominske pene, na spodnji strani pa plast PU pene, ki skupaj skrbijo za učinkovito prilagajnaje temperaturi in pritiskom vašega telesa.
  • Vzmetnica vsebuje snemljivo prevleko, ki jo lahko čistite v čistilnici, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.
  • Višina vzmetnice je 27 cm.

 

Vzmetnica KAIRA je prava izbira za vas, če:

  • … potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali naspani.
  • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.
  • … si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.
  • … si želite spanja v dobro prezračenem in čistem spalnem okolju.

 

Zakaj je vzmetnica KAIRA tako posebna?

Optimalna podporav vseh spalnih položajih

Vrhunsko 7-consko žepkasto vzmetenje vzmetnice KAIRA nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno  točkovno podporo tam, kjer jo najbolj potrebujete.

 

Izjemno prilagajanje

Kvalitetno oblikovana in tehnološko napredna spominska pena, ki je všita v prevleko vzmetnice se prilagaja teži in obliki vašega telesa. Spominska pena poskrbi za enakomerno razporeditev teže telesa po celotni vzmetnici, kar vodi do izboljšanja prekrvavitve in razbremenitve bolečin v križu in hrbtenici.

 

 

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

  • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.
  • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.
More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 27 cm
Znamka Hilding Anders
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.