Vzmetnica HILDING ANDERS SEASON JOY

SKU
Vzmetnica HILDING ANDERS SEASON JOY
Special Price € 188,99 Redna cena € 389,00
-51%
-200€
Vzmetnica HILDING ANDERS SEASON JOY je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Hilding Anders SEASON JOY

 

Vse vzmetnice s podpisom Hilding Anders odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba. Vzmetnica SEASON JOY s svojo kraljevsko višino, optimalno ergonomsko podporo in izjemnim prilagajanjem zagotavlja, da se boste dan za dnem zbujali dobro spočiti in pripravljeni na nove izzive.

 

Katere so največje prednosti vzmetnice SEASON JOY?

 • Jedro vzmetnice odlikuje klasično bonell vzmetenje, ki je zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.

 • Jedro vzmetnice obdaja plast iz trpežne PU pene in kokosovih vlaken, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.

 • Zaradi vsebnosti kakovostnih kokosovih vlaken ima vzmetnica dolgo življenjsko dobo.

 • Vzmetnica ima zimsko in letno ležalno stran. Na letni strani je v prevleko vzmetnice všit bombaž, ki zagotavlja prijetno spalno klimo v poletnih mesecih. Na drugi, zimski strani, pa je v prevleko všita vatirana volna, ki v hladnem delu leta poskrbi za prijetno toplo udobje.

 • Na bokih vzmetnice so nameščeni ročaji, ki omogočajo lažje premikanje ležišča ob preoblačenju posteljnine in preobračanju vzmetnice ob menjavi letnih časov.

 • Kraljevska višina vzmetnice meri kar 32 cm, kar vam olajša vstajanje iz postelje.

 

Vzmetnica SEASON JOY je prava izbira za vas, če:

 • potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali naspani.

 • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki poleti hladi, pozimi greje.

 • si želite spanja na visoki vzmetnici, ki omogoča lažje vstajanje iz postelje.

Zakaj je vzmetnica SEASON JOY tako posebna?

 

Bonell vzmetenje za optimalno podporo

Kakovostno bonnell vzmetenje, ki ga obdaja trpežna PU pena, zagotavlja dobro podporo vašemu telesu, dolgo življenjsko dobo vzmetnice in nebeško udoben spanec.

 

Idealna temperatura v vseh letnih časih

Poleg vrhunske podpore in udobja nudi vzmetnica tudi idealno temperaturo za spanje v vsakem letnem času. Letna stran vzmetnice je obogatena z všitim bombažem, ki zagotavlja prijeten hladilen učinek, medtem ko je na zimski strani všita vatirana volna za topel občutek v hladnih dneh leta. Optimalna spalna klima vodi do izboljšanja spanca, katerega najpomembnejša posledica je dolgotrajno izboljšano počutje.

 

Lažje vstajanje iz postelje zaradi kraljevske višine

Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 32 cm! Njena kraljevska višina vam tako olajša vstajanje iz postelje in dodatno razbremeni vašo hrbtenico ter križ.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 32 cm
Znamka Hilding Anders
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Ne
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.