Vzmetnica KING KOIL HEAVEN

SKU
Vzmetnica KING KOIL HEAVEN
Special Price € 239,00 Redna cena € 419,00
-42%
-180€
Vzmetnica KING KOIL HEAVEN je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Heaven

 

Spoznajte vrhunsko vzmetnico HEAVEN, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo spanja zahvaljujoč prvovrstnim materialom in kakovostni izdelavi. Vzmetnico odlikuje nova raven elegance, klasično udobje in dolga življenjska doba. Privoščite si boljši spanec še danes!

 

Katere so največje prednosti vrhunske vzmetnice HEAVEN?

 • Jedro vzmetnice odlikuje kakovostno žepkasto vzmetenje, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo skozi celo noč.
 • Inovativno oblikovanje poskrbi, da se vzmetnica neprestano prilagaja vaši obliki telesa in gibanja.
 • Zgornja ležalna stran vzmetnice je obogatena z volnenimi vlakni, ki imajo izjemno sposobnost ohranjanja optimalne temperature za spanje v vseh letnih časih. Volna namreč pozimi prijetno greje, poleti pa ima hladilen učinek.
 • Spodnja ležalna stran vzmetnice je obogatena z bombažem, ki je koži prijazen, prijeten na dotik in zagotavlja izjemno dobro prezračenost vzmetnice.
 • Vzmetnica sodi v skupino trdih vzmetnic, ki so še posebej primerne za ljudi s težavami križu, višjo telesno težo in za vse, ki radi spijo na trši podlagi.

 

Vzmetnica HEAVEN je prava izbira za vas, če:

 • ... si želite spanja na vrhunski vzmetnici iz kakovostnih materialov.
 • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno podporo celemu telesu.
 • … si želite spanja na vzmetnici, ki se ob vsakem premiku takoj prilagodi vašemu spalnemu položaju.
 • … si želite spati v vedno svežem
 • ... si želite spati na optimalno prezračeni vzmetnici.

 

Zakaj je vzmetnica HEAVEN tako posebna?

 

Optimalna podpora celotnega telesa

Napredno žepkasto vzmetenje je bilo ekskluzivno zasnovano za vzmetnico Heaven Firm. Izjemno kakovostne vzmeti zagotavljajo vrhunsko vzdržljivost in nebeško udobje vzmetnice. Prav tako pa žepkasto vzmetenje poskrbi za popolno prilagajanje telesni višini, teži in obliki.

 

Naravni materiali

Vzmetnica je obogatena z naravnimi materiali, ki so prijazni do kože in mehki na otip. Vrhunska volna poskrbi za optimalno temperaturo skozi celo leto, medtem ko bombaž nudi optimalno kroženje zraka preko celotne vzmetnice.

 

Prijetna klima in prezračenost v vseh letnih časih

Poleg vrhunske podpore in udobja vzmetnica zagotavlja tudi za odlično prezračenost. To pomeni prijetno in zdravo spalno okolje v vseh letnih časih, posledici katerega sta boljši spanec in dolgotrajno izboljšano počutje.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.
 • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.
More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 30 cm
Znamka King Koil
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.