Vzmetnica KING KOIL KINGSBURY

1.729,00 €
Na zalogi
SKU
Vzmetnica KING KOIL KINGSBURY
Lastnosti
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 36 cm
Znamka King Koil
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah po naročilu.
Strošek dostave: 19,99 €
Vzmetnica KING KOIL KINGSBURY je na voljo za nakup v korakih po 1

Ekskluzivno vrhunsko ležišče svetovno priznanega proizvajalca KING KOIL je pri nas na voljo izključno v trgovinah Harvey Norman. Ležišče KINGSBURY v vseh pogledih odličnosti zaseda prvo mesto, saj vam s kombinacijo vrhunskih materialov in pametne tehnologije ponuja kraljevsko udobje, kakršnega še niste doživeli.

 

Katere so največje prednosti vrhunskega ležišča KINGSBURY?

 • 5 consko žepkasto vzmetenje, ki vašemu telesu nudi optimalno podporo.
 • Patentirana spominska pena, ki ohranja idealno temperaturo vašega ležišča in ga popolnoma prilagodi vašemu telesu.
 • Ekskluzivna patentirana gel pena, ki poskrbi za ohranjanje svežine ležišča.
 • Površina, ustvarjena iz mešanice naravne volne in svile skrbi za maksimalen občutek udobja
 • Ležišče je ustvarjeno s pomočjo eskluzivne vlakninske tehnologije Hydra Performa, ki preprečuje potenje in zmanjšuje pregrevanje telesa med spanjem.
 • Jedro ležišča obdaja vzdržjiva in močna box struktura, ki poveča izkoristek spalne površine.
 • Kraljevska višina ležišča meri kar 36 cm, kar nudi večje udobje in vam olajša vstajanje iz postelje.

 

Vzmetnica KINGSBURY je prava izbira za vas, če:

 • ...si želite spanja na  srednje trdnem ležišču z optimalno podporo celemu telesu.
 • ...od ležišča pričakujete vrhunske lastnosti in kraljevsko udobje
 • ...bi radi spali na ležišču, ki s pomočjo pametne tehnologije uravnava temperaturo in preprečuje pregrevanje telesa
 • ...si želite spati na ležišču iz naravnih materialov
 • ...pričakujete, da ležišče učinkovito preprečuje vdor pršic, bakterij in nastanek plesni ter tako ustvarja zdravo spalno okolje

 

Ste vedeli, da ležišče KINGSBURY zagotavlja vrhunsko izkušnjo spanja, saj je sestavljeno kar iz 10 ključnih delov?

 1. Napredna vlakninska tehnologija Hydra-Performa: Površina ležišča je ustvarjena s pomočjo pametne patentirane vlakninske tehnologije, ki preprečuje potenje in pregrevanje telesa, ob tem pa skrbi tudi za kraljevsko mehko in udobno spalno površino.
 2. Plast naravne volne in svile zagotavlja spanje v dobro prezaračenem in naravnem okolju.
 3. Inteligentno zasnovana gel pena AdvantaGel skrbi za idealno razmerje udobja in podpore, obenem pa ohranja idealno temperaturo spalnega okolja oziroma ležišča.
 4. Dve plasti vrhunske spominske pene, ki jo je za svoje astronavte prvenstveno oblikovala NASA, skrbi za povečano udobje in uravnavanje pritiska vašega telesa na vzmetnico.
 5. Plast spominske gel pene, ustvarjene s pametno tehnologijo ifUSION, je zgrajena iz kombinacije celic spominske pene in gela, ki skrbijo še za dodatno uravnavanje temperature in preprečujeta pritisk telesa na vzmeti, obenem pa se popolnoma prilagodi obliki vašega telesa.
 6. Spominska pena Visco Plus, ki se popolnoma prilagodi obliki in teži vašega telesa ter tako v hipu ustvarja občutek "popolne lege" za počitek. To preprečuje nespečnost, ki je posledica nočnega premetavanja po ležišču.
 7. Dodatne plasti nadstandarno mehke spominske pene za še večje udobje.
 8. Žepkasto vzmetenje, sestavljeno iz neodvisnih vzmeti, ki pri dvojnih ležiščih preprečujejo, da bi naše premikanje po ležišču vplivalo na udobje in miren spanec našega partnerja.
 9. Močna box struktura, zaradi katere je vzmetnica čvrsta od roba do roba, kar izdatno poveča spalno površino ležišča.

 

Vrhunsko ležišče KINGSBURY zagotavlja ZDRAVO SPALNO OKOLJE v objemu najboljšega, kar ponuja narava.

Vrhunski počitek na ležišču KINGSBURY vsekakor prinaša pametna vlakninska tehnologija, ki preprečuje telesno pregrevanje in omogoča hitro sušenje vzmetnice, ki ostaja mehka, vzdržljiva in kraljevsko udobna. K temu pripomore tudi njena sposobnost naravnega prezračevanja in spanje v objemu razkošne naravne volne in svile.

 

Podpora celemu telesu in ohranjanje naravne lege za preprečevanje nastanka bolečin:

Podporo celemu telesu nudi vrhunsko izdelano 5 consko žepkasto vzmetenje. Ležišče je v predelu glave, vratu in ramen mehkejše, v predelu trupa pa trše, saj na ta način nudi boljšo oporo telesu med spanjem. Vaša hrbtenica tako ves čas ohranja naravno lego, kar zmanjšuje in preprečuje nastanek bolečin v hrbtenici ali križu. Vzmetnica se telesu odlično prilagodi tudi v predelu bokov, stegen in nenazadnje nog, ki si po dolgem dnevu še posebej želijo kvalitetnega počitka.

 

Izjemno velika spalna površina:

Jedro ležišča je obdano z močno in čvrsto box strukturo od roba do roba, ki ustvarja maksimalno spalno površino in tako povečuje vaše udobje med nočnim počitkom.

 

Kraljevska višina za lažje vstajanje iz postelje

Ležišče KINGSBURY sodi med višje vzmetnice, saj v višino meri kar 36 cm. Kraljevska višina bo tako prepričala tudi tiste, ki jih pestijo težave z bolečinami v križu oziroma tiste, ki si želijo lažjega vstajanja na sploh.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.
 • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.