Vzmetnica NEPTUN

SKU
Vzmetnica NEPTUN
Special Price € 109,00 Redna cena € 219,00
-50%
-110€
Vzmetnica NEPTUN je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica  NEPTUN

 

Udobna vzmetnica NEPTUN vam obljublja spanec, o katerem sanjate že od nekdaj. Ergonomsko oblikovana vzmetnica zagotavlja, da se boste med počitkom popolnoma razbremenili in nabrali moči za nove izzive. Vzmetnica NEPTUN je zagotovo prava rešitev, če si želite krepčilnega spanca, ki je poleg tega še kraljevsko udoben. Izkoristite priložnost in si privoščite kakovostno vzmetnico po izjemno ugodni ceni!

 

Katere so največje prednosti vzmetnice NEPTUN?

  • Jedro vzmetnice odlikuje odlično žepkasto vzmetenje, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.
  • Vzmetnica se popolnoma prilagodi obliki, teži in legi vašega telesa ter tako poskrbi za idealno udobje skozi celo noč.
  • Višina vzmetnice je 16 cm.

 

Vzmetnica  NEPTUN je prava izbira za vas, če:

  • ... si želite spanja na odlični vzmetnici, ki zagotavlja optimalno ergonomsko podporo celotnemu telesu.
  • ... si želite spanja v zdravem in čistem spalnem okolju.
  • … potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali spočiti.

 

Zakaj je vzmetnica  NEPTUN tako posebna?

Optimalna podpora v vseh spalnih položajih

Vzmetnica se lahko pohvali s kakovostnim žepkastim vzmetenjem, ki vašemu telesu med spanjem nudi optimalno podporo. Vzmetnica se popolnoma prilagodi obliki, teži in legi vašega telesa - ne glede na spalni položaj.

 

Enostavno vzdrževanje

Vzmetnica je ležalna na obeh straneh. Z rednim obračanjem vzmetnice boste poskrbeli za dobro prezračenost in zdravo spalno okolje.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

  • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni.
  • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.
More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 16 cm
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.